Billede af Alliance Family Club
Billede af Alliance Family Club
Billede af Alliance Family Club
Billede af Alliance Family Club
Billede af Alliance Family Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.alliance.travel

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Alliance Family Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Medlemmer er ejere af deres sommerhus og kan disponere over dem - nemlig at sælge, at testamentere til børn eller ombytte til en anden genstand. Forestil dig, at du til enhver tid, uanset årstiden og størrelsen af ​​din ejendom, kan tage på tur, ikke kun på det sted, du har købt, men også for at flytte det overalt i verden. Til dig og dine ledsagere har vi alt, hvad du behøver for et behageligt ophold, lige fra små hyggelige studiolejligheder til to, toværelses lejligheder for hele familien, der slutter med luksuriøse penthouselejligheder. For turister har vi alt hvad du behøver for et behageligt ophold: lille og hyggeligt studie, toværelses lejligheder og luksus penthouses.

Køb af Alliance Family Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Alliance Family Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Alliance Family Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Alliance Family Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Alliance Family Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Alliance Family Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Alliance Family Club kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.