Billede af Beach House Seaside Resort
Billede af Beach House Seaside Resort
Billede af Beach House Seaside Resort
Billede af Beach House Seaside Resort
Billede af Beach House Seaside Resort

Adresse: Marine Parade og McLean Street, Coolangatta, QLD, 4225, Australien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.classicholidayclub.com.au

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Beach House Seaside Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Med den varme Gold Coast-sol, der skinner over den året rundt, har Beach House Seaside Resort i Coolangatta, Queensland, Australien forblevet en populær destination for rejsende i årevis. Hvad denne bolig tilbyder er noget Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere kalder simpelthen kystlykke. Ved siden af ​​en smuk lang strækning af strand og udfordrende surf, den to-værelses timeshare enheder her giver uforstyrret udsigt over Stillehavet. Hver er moderne og eksklusiv uden at ødelægge den afslappede livsstil, som området er kendt for.

Værelserne sover seks i deres ene dronning, to enkeltsenge og en dobbelt fold-ud senge. Hver enkelt har aircondition og loftsventilator, to badeværelser med hårtørrer, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine og tørretumbler, fladskærms-tv og dvd og internetadgang. Opgraderede værelser har opholdsstue og balkon med siddepladser og havudsigt.

I mellemtiden kan du bruge flere muligheder for at nyde det fantastiske vejr i den udendørs pool og på Beach House Plaza, hvor du vil finde en række caféer og restauranter for at tilfredsstille din madtrang. Andre faciliteter omfatter Beach House Seaside Resorts bar og loungeområde, grillfaciliteter, spa og børneklub med miniputt og børnepool.

Beach House Seaside Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Strand, træningsudstyr, fiskeri, spillehal, købmand, elevator, restaurant, sauna, indkøbsområde, squash, swimmingpool, tennis, boblebad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (i nærheden), sejlads (i nærheden), kasino (12.0 miles), golf (3.0 miles), helseklub (i nærheden), live underholdning (i nærheden), medicinske faciliteter (i nærheden), dykning (i nærheden), vandski (i nærheden). I nærheden), Windsurfing (i nærheden),
Lufthavn
Coolangatta - (2 miles - 3 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, lørdag

Køber Beach House Seaside Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Beach House Seaside Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Beach House Seaside Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Beach House Seaside Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Beach House Seaside Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Beach House Seaside Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Beach House Seaside Resort kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.