Billede af Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club
Billede af Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club
Billede af Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club
Billede af Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club
Billede af Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club

Adresse: Calle Valencia Numero 3, Costa Adeje, Torviscas, Adeje, Tenerife, Kanariske Øer 38660
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Det nyeste ferieejerskabsprodukt tjener bestemt tradition! Fraktioneret ejerskab er en ny måde at eje ferietid på (timeshare). Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Hvert år får du tildelt et bestemt antal fraktionerede punkter, som du kan bruge hvor som helst du vil i virksomhedens portefølje. I stedet for den samme udvej hvert år, så prøv dem alle at finde din favorit. En sådan fleksibilitet var tidligere uhørt, medmindre den blev brugt udvekslingsselskaber. Når ejendomsretten er ophørt, sælges ejendommen, og du vil være blandt dem, der får deres snit. At eje med Diamond Resorts betyder, at dine fraktionerede punkter kan bruges på enhver af feriestederne i deres imponerende portefølje.

Udforsk de forskellige destinationer og lande, luksusen af Diamond Resorts verden over, og husk, at det følgende år kan du bare vælge en anden timeshare -fraktioneret udvej i et andet land. For en levetid på vidunderlige ferieminder og fremragende værdi for pengene, anbefaler Travel and Leisure Group stærkt at overveje fraktioneret ejerskab med Diamond Resorts.

Ring til Travel & Leisure Group nu for at få mere at vide om dette vidunderlige timeshare -alternativ, der nu er tilgængeligt på videresalgsmarkedet, "til en brøkdel af feriestedets oprindelige pris".

Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Nyd en oplevelse hjemmefra på Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club

Når du køber timeshare på ejendomme som Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Diamond Resorts Fractional Ownership kan Sunset Harbor Club være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.