Billede af Polo Towers Suites
Billede af Polo Towers Suites
Billede af Polo Towers Suites
Billede af Polo Towers Suites
Billede af Polo Towers Suites

Adresse: 3745 Las Vegas Boulevard, South, Las Vegas, NV 89109, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Polo Towers Suites? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Afslapning og underholdning kommer sammen i en smuk smeltedigel på Diamond Resorts Polo Towers. Beliggende på Las Vegas Strip, sikrer denne moderne indkvartering, at du har adgang til alle ting lyse og skinnende i Las Vegas, Nevada, mens du også giver dig et privat tilbagetog, der vil genoplive dine sanser.

De moderne studier og et og to soveværelser timeshare enheder er rummelige med velindrettede interiører. Hver har en komfortabel dronning væg seng, badeværelse med brusebad og hårtørrer og egen balkon. Afslutningen af ​​udnævnelserne på værelset er aircondition, fuldt udstyret køkken, te og kaffemaskine, fladskærms-tv med kabelkanaler, dvd-afspiller og iPod-dockingstation samt trådløs internetadgang.

På samme måde gør resorternes stil på Diamond Resorts Polo Towers din timeshare-ferie endnu mere dejlig. Der er et fitnesscenter på stedet, plus en tagterrasse med udsigt over The Strip. Massage-tjenester og spa, fitnesscenter, spil, familie vandland og legeplads, og grillfaciliteter er også tilgængelige.

Desuden omgiver en uendelig mængde attraktioner og etablissementer udvej. Underholdning i verdensklasse, live shows og forestillinger er pakket ind i de næste fire miles. Det bedste i spisning, shopping og spil er også i nærheden. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere foreslår at udforske den pulserende by og lade dig blive overrasket.

Køb af Polo Towers Suites timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Polo Towers Suites før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Polo Towers Suites, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Polo Towers Suites

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Polo Towers Suites ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Polo Towers Suites.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Polo Towers Suites kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.