Billede af Grand Bahia Principe Tulum
Billede af Grand Bahia Principe Tulum
Billede af Grand Bahia Principe Tulum
Billede af Grand Bahia Principe Tulum
Billede af Grand Bahia Principe Tulum

Adresse: Carretera Chetumal, KM 250, Riviera Maya, Quintana Roo 77780, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.bahiaprincipe.com/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Grand Bahia Principe Tulum? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Bahia Principe Grand Tulumi Mexico, er allerede åben under "Origin"-konceptet, som den omfattende renovering af hotellet har været centreret om. Dette nye koncept er inspireret af naturen, rødderne og oprindelsen til mayakulturens magi. Beliggende på de berømte strande i Tulum, er det fornyede hotel designet til at give en unik, distinkt og fordybende oplevelse.

Dette er omgivet af fantastiske naturlige landskaber timeshare tilbyder pools kun få skridt fra stranden, rummelige værelser og en bred vifte af spisemuligheder. Udforsk en af ​​Mexicos mest kulturelt levende og naturligt smukke regioner sammen med dine venner, familie eller en speciel person.

Facader inspireret af Maya-arkitektur og rum, der tilbyder det ultimative udtryk for modernitet og funktionalitet. Rum, der indånder frisk luft gennem teksturer og materialer, der fører os tilbage til civilisationens oprindelse.

Lobby: Et indbydende rum, der repræsenterer kulturen, arkitekturen, adelen og Maya-verdenen. Swimmingpool, soldæk og vådbar: En fortryllende oase, hvor voksne kan slappe af, mens de små udforsker og har det sjovt i vandlegeområdet, Zama. Teater: Inspireret af farver og kostumer fra tidligere Maya-krigere. Rummet præsenteres med stor forventning om, hvad der vil ske.

Gastronomi skinner på de mange temarestauranter og den vigtigste buffetrestaurant. Fra fjernøstens krydderier i den indiske restaurant og det traditionelle mexicanske køkken til det sofistikerede i gourmetrestauranten og de mest autentiske smage på Rodizio, tradition, kultur og tid slutter sig til unikke rum for at prøve forskellige og lækre retter.

Køb af Grand Bahia Principe Tulum timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Grand Bahia Principe Tulum før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Grand Bahia Principe Tulum, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Grand Bahia Principe Tulum

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Grand Bahia Principe Tulum ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Grand Bahia Principe Tulum.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Grand Bahia Principe Tulum kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.