Foto af The Hilton Club of New York
Foto af The Hilton Club of New York
Foto af The Hilton Club of New York
Foto af The Hilton Club of New York
Foto af The Hilton Club of New York

Adresse: 1335 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hiltongrandvacations.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på The Hilton Club of New York? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Bo i hjertet af Midtown Manhattan kl Hilton New York. Find dig selv blandt mange berømte seværdigheder i New York City, såsom Central Park og Wall Street. Shop på Fifth Avenue, se et show på Broadway eller oplev historien i Lincoln Center. Vælg mellem et studie eller suiter med et eller to soveværelser med masser af plads og moderne bekvemmeligheder i dette fantastiske timeshare.

Der er 127 værelser, store NYC-værelser, forretningscenter, fitnesscenter i førsteklasses beliggenhed. Beliggende nær de største attraktioner i New York City, adgang til NY Hilton Midtowns Herb N 'Kitchen restaurant, Gratis WiFi-adgang i hele hotellet, Nærhed til forskellige forretningshovedkvarter, Inden for 25 miles fra alle NYC-lufthavne, Studios og suiter, der tilbyder mere plads.

Værelserne er designet med din komfort og bekvemmelighed i tankerne. Alle indkvarteringssteder har masser af plads og gode faciliteter, herunder king-size senge, 55-tommer tv og WiFi-adgang. Gør brug af de tjenester og faciliteter, der er tilgængelige for dig som gæster på Hilton Club New York. Slap af med en træning i det moderne fitnesscenter, eller forkæl dig selv med en spa-service på værelset. Brug for at forynge? Hår- og make-up-tjenester er også tilgængelige på værelset.

Hilton Club i New York Faciliteter

Enhedsfaciliteter
WiFi, Hårtørrer, badekar, køleskab, TV (kabel / satellit), Børn / babyfaciliteter, Kaffemaskine, Air Con, Roll in shower, Telefon
Resort faciliteter
Concierge-reception / tjenester, Biludlejning, Tøjvask, Konferencefaciliteter, Renseri / vaskeservice, Træningscenter, ATM / bank, Restaurant / Spisning
Nærliggende faciliteter
Shopping, Parker / zoologiske haver, Biograf / biograf, Historiske områder, Naturattraktioner, Kulturelle steder, Natklub, Salon
Lufthavn
LaGuardia
Tjek ind / ud
Fredag ​​15: 00

Købe Hilton Club i New York timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej New York-klubben, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Hilton Club i New York, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Hilton Club i New York

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Hilton Club i New York ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Hilton Club i New York.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Hilton Club i New York kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.