Billede af Holiday Inn Club Vacations Signature Collection på Orange Lake Resort - River Island
Billede af Holiday Inn Club Vacations Signature Collection på Orange Lake Resort - River Island
Billede af Holiday Inn Club Vacations Signature Collection på Orange Lake Resort - River Island
Billede af Holiday Inn Club Vacations Signature Collection på Orange Lake Resort - River Island
Billede af Holiday Inn Club Vacations Signature Collection på Orange Lake Resort - River Island

Adresse: Rute 192W, 8505 Irlo Bronson Memorial Highway, Kissimmee, FL 34747, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.ihg.com/holidayinnclubvacations/hotels/us/da/kissimmee/discv/hoteldetail

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Inn Club Vacations Signature Collection at Orange Lake Resort - River Island? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


At være et af de mest populære områder på ejendommen er Orange Lake Resort - River Island en stor efterspørgsel timeshare, Og det er nemt at se hvorfor. Med en sådan ideel beliggenhed som Orlando, Florida, er udvej fantastisk placeret til at betjene den verdensberømte Walt Disney World, Sea World og Wet 'N Wild Water Park. Hele familien vil elske dette feriested, der består af villa-stil indkvartering og et næsten endeløs udvalg af faciliteter, der vil holde alle underholdt, unge eller gamle. Tolv hektar grunde er fyldt med frodige landskaber, og feriestedets egen frie form, 1,200-fod nul indgang lat flod pool winds vej rundt cabanas og pool barer, kurbade og vandfald.

Rejse og fritid koncernens kunder siger, at de har elsket at være timeshare-ejere på dette feriested på grund af det store udvalg af faciliteter på stedet inklusive Fun Zone. Dette enorme legeområde har minigolf, en vandrutschebane med 168-fod og sandvolleyball. For at spise kan du tjekke River Island Grilling Company eller Legacy Grille - begge disse fantastiske restauranter serverer førsteklasses billetpris, der passer til enhver gane. Efter alt dette kan du slappe af i din perfekt indrettede og meget komfortable indkvartering og reflektere over din vidunderlige ferie på Orange Lake Resort - River Island.

Holiday Inn Club Vacations Signatursamling på Orange Lake Resort - River Island Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Svømmebassin, Boblebad / boblebad, Fitnessrum, Gavebutik eller aviskiosk, Spillehal / spillerum, Onsite - Swimmingpool - børn: Ja, Onsite - Swimmingpool - antal pools: 5 +
Nærliggende faciliteter
Valutaveksling, Posthus, Renseri / vaskeservice, Medicinsk facilitet
Lufthavn
Orlando International Airport - 26 miles
Tjek ind / ud
Søndag, Fredag, Lørdag

Køber Holiday Inn Club Vacations Signature Collection på Orange Lake Resort - River Island timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Inn Club Vacations Signatur Collection på Orange Lake Resort - River Island, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Inn Club Vacations Signatur Collection på Orange Lake Resort - River Island, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Sælges og videresælges på Holiday Inn Club Vacations Signature Collection på Orange Lake Resort - River Island

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Inn Club Vacations Signature Collection på Orange Lake Resort - River Island ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Inn Club Vacations Signatur Collection på Orange Lake Resort - River Island.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Holiday Inn Club Vacations Signatursamling på Orange Lake Resort - River Island kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.