Billede af The Lake Collection - Seasons Clowance
Billede af The Lake Collection - Seasons Clowance
Billede af The Lake Collection - Seasons Clowance
Billede af The Lake Collection - Seasons Clowance
Billede af The Lake Collection - Seasons Clowance

Adresse: Praze-an-Beeble, Camborne, Cornwall, TR14 0PT, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: luxurylodges.com/clowance

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos The Lake Collection – Seasons Clowance? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Søsamlingen er en spændende ny timeshare produkt, der er blevet skabt og inspireret af succesen med Park Collection, Burn Park 28 Keys, Whitbarrow 25 Keys, Clowance 25 Keys og Laugharne 25 Keys.

Hver Lake Collection vil blive færdiggjort efter de luksuriøse designprincipper og høje standarder, som Seasons er stolte af. Alle ejendommene er beliggende på den berømte Clowance-sø med udsigt over den smukke herregård og skovområde.

Hver elev vil have valget mellem at bruge ferie til personlig nydelse eller leje. Løbetiden for Søsamlingen løber i seksten år, hvorefter ejendommen sælges til markedsværdi, og ejeren vil modtage en del af provenuet.

På Lake Collection vil du være berettiget til x1 Peak Week eller x1 High Week.

 • Top: 28 - 35
 • Høj: 7 + 8, 13 - 27, 36 - 43, 51 + 52
 • Korte pauser: 1 - 6, 9 - 12, 44 - 50
 • Køb en andel af en unik ferieejendom beliggende på toppen af ​​den berømte Clowance-sø. Har mulighed for at nyde dine uger til hvile og afslapning. Fuldstændig fleksibilitet til at leje dine uger hvert år og modtage en andel af nettolejeafkastet. Ved udgangen af ​​den sekstenårige periode vil alle ejendommene blive solgt på det åbne marked, hvor nettosalgsprovenuet fordeles ligeligt mellem hver ejer.

  Ejere har adgang til følgende feriesteder:

 • Klovance
 • Knocktopher Abbey
 • Burn Park
 • Whitbarrow Village
 • Brunston Castle
 • Laugharne Park
 • Belton Woods
 • Slaley Hall
 • Køb af The Lake Collection - Seasons Clowance timeshare

  Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lej The Lake Collection - Seasons Clowance før du køber

  Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Lake Collection - Seasons Clowance, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

  Salg og videresalg hos The Lake Collection - Seasons Clowance

  Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Lake Collection - Seasons Clowance ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Lake Collection - Seasons Clowance.

  Alle søger Sælge timeshare ved at bruge The Lake Collection - Seasons Clowance kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

  For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.