Billede af Residence Club Expo
Billede af Residence Club Expo
Billede af Residence Club Expo
Billede af Residence Club Expo
Billede af Residence Club Expo

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Residence Club Expo? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare boligen ligger et stenkast fra Porte de Versailles, udstillingscentret, sportspaladset og aquaboulevard, Club Expo-residensen tilbyder dig alt komfort og de tjenester, du forventer. Det har også privat parkering.

Lejlighederne, fra studier til 2 personer til 2-værelses lejligheder til 4 personer, er fuldt indrettede og udstyrede (elektrisk kogeplade, køleskab, ovn mikroovn, telefon, fjernsyn). De nyder godt af den ideelle komfort til din ferie eller forretningsrejse.

Boligen tilbyder integrerede tjenester (reception 24/24, linned forudsat, bar, parkering ...) og a la carte (morgenmad i baren, vaskeri, vaskeri, leje af bil, reservationer til udflugter og billetter til shows osv. )

Ved døren til boligen finder du alle de parisiske transportmidler, der giver dig mulighed for at opdage hovedstadens utallige rigdomme (berømte monumenter, besøg, museer, aktiviteter, maleriske kvarterer, shows, restauranter, shopping ...) eller gå til dine forretningsmøder. Dette er også udgangspunktet for at deltage i forlystelsesparkerne (Disneyland Paris, Parc Asterix osv.) eller besøge slottene i Loire.

Køb af Residence Club Expo timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residence Club Expo før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Residence Club Expo, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residence Club Expo

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Residence Club Expo ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Residence Club Expo.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Residence Club Expo kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.