Foto af Royal Elite Vacation Club
Foto af Royal Elite Vacation Club
Foto af Royal Elite Vacation Club
Foto af Royal Elite Vacation Club
Foto af Royal Elite Vacation Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.royalelite.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Royal Elite Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Royal Elite Vacation Club medlemmer vil nyde enestående tjenester, luksusfaciliteter og VIP-status. Dette giver adgang til eksklusive gourmetrestauranter, svømmebassiner, private strandområder og specielle faciliteter, der er reserveret kun for medlemmer. Ophold i de bedste suiter i 9 forskellige Sandos-hoteller og timeshare Feriesteder beliggende i hele Mexico og Spanien (Sandos Finisterra Los Cabos, Sandos Benidorm Suites, Sandos Papagayo Beach Hotel, Sandos Monaco Beach Hotel, Sandos Caracol Eco Resort, Sandos San Blas Nature Resort, Sandos Playacar Beach Resort, Sandos El Greco Beach Resort & Sandos Cancun Lifestyle Resort).

Royal Elite Vacation Club tilbyder også muligheden for at forbinde dit medlemskab til et eksternt verdensomspændende resort-netværk. Dette giver dig adgang til et stort antal turistmål. Uanset hvor du vælger at tage hen, vil du nyde eksklusive ferier i førsteklasses til en overkommelig pris.

På Royal Elite er familietiden uvurderlig. Alle medlemmer vil værne om de øjeblikke, de tilbringer sammen med deres familie og benytte lejligheden til at smede minder, der vil vare livet og hvilken bedre måde at gøre det på end en familieferie i paradis.

Købe Royal Elite Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Elite Vacation Club, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Royal Elite Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Royal Elite Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Elite Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Royal Elite Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Royal Elite Vacation Club kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.