Foto af Fraktioneret Ejerskab Coral View Resort
Foto af Fraktioneret Ejerskab Coral View Resort
Foto af Fraktioneret Ejerskab Coral View Resort
Foto af Fraktioneret Ejerskab Coral View Resort
Foto af Fraktioneret Ejerskab Coral View Resort

Adresse: Tremitheris 2 & Orestiados 17, Peyia, Peyia, 8560, Cypern
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: clubcoral-view.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Fractional Ownership Coral View Resort


Din gerning Fraktioneret ejerskab at Club Coral View Resort giver dig fire ugers afslappende ferie om året. Der sælges kun XNUMX fraktioner pr. bolig, hvilket efterlader fire ugers manglende ophold for at give mulighed for rutinemæssig vedligeholdelse og fleksibilitet i booking. Hvis din ferie for eksempel er i en periode på fire uger og to dage, vil vi forsøge at imødekomme dig i de to ekstra dage, afhængigt af reservationsregler. Din eneste ekstra omkostning vil være administrationsgebyrer for dine forlængede to dages ophold. Reservationer kan foretages personligt via telefon eller e-mail eller alternativt kan du som ejer bruge online bookingsystemet på denne hjemmeside, hvor du også kan shoppe taxaer, biludlejning, velkomstkurver mm. Der gøres alt for at sikre, at du får en behagelig og problemfri ferieoplevelse.

Club Coral View Fractional ejere, gennem tilknytning til RCI, verdens største ferie udveksling selskab kan banke ugers ophold og vælge at bo på over 4,000 destinationer i over 100 lande fra deres globale portefølje af boliger, der altid vil være af samme overlegne standard eller højere.

Den rummelige komfortable lounge har et fladskærms-tv med satellitmodtagelse, den indeholder en stilfuld spiseplads og italiensk designet køkken, som er fuldt udstyret og udstyret med moderne apparater. De ekstremt store fuldt møblerede balkoner og terrasser er perfekte til at slappe af i solen eller spise udendørs, mens du ser de spektakulære solnedgange. Soveværelserne er rummelige og afslappende, hvor alle boliger med to soveværelser har to badeværelser, der er en overdådig oase af ro.

Boligerne spænder fra et til tre værelses lejligheder og to værelses rækkehuse, alle med store balkoner, terrasser eller haver. En række rækkehuse har private gårdhaver, mens andre er designet til at drage fordel af den spektakulære udsigt ved at have soveværelserne i stueetagen med boligarealet ovenover. Andre rækkehuse og selektive lejligheder på øverste etage har private tagterrasser, komplet med boblebade og indbyggede grillfaciliteter, hvor du kan slappe af og nyde middagen og nyde panoramaudsigten og spektakulære solnedgange. Alle boliger har privat parkering og gratis trådløs internetadgang.

Fraktioneret Ejerskab Coral View Resort Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Madlavning, Fjernsyn
Resort faciliteter
Swimmingpool, Onsite - Swimmingpool ude: Uopvarmet, Biludlejning, Flersproget personale, Internetadgang på offentlige områder (tillægsgebyrer kan forekomme): Trådløs internetadgang
Nærliggende faciliteter
Strand (3.0 mi), Strandtype: Hav, Windsurfing (3.0 mi), Golf (7.0 mi), Golf - Antal huller: 18, Vandski (3.0 mi), Shopping, Bar / lounge Salon (Nærliggende), Natklub (Nærliggende), Fitness Center (3.0 mi)
Lufthavn
Paphos
Tjek ind / ud
16:00

Køber Fractional Ownership Coral View Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Fractional Ownership Coral View Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Fractional Ownership Coral View Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Fractional Ownership Coral View Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge fraktioneret ejerskab Coral View Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med fraktioneret ejerskab Coral View Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af fraktioneret ejerskab Coral View Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.