Billede af Club La Costa Yacht Club
Billede af Club La Costa Yacht Club
Billede af Club La Costa Yacht Club
Billede af Club La Costa Yacht Club
Billede af Club La Costa Yacht Club

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Club La Costa Yacht Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Med hensyn til point-baserede timeshare ferie, Club La Costa Yacht Club er i en liga alle sine egne. Ombord på rummelige og luksuriøse seksti-fods katamaraner gør et medlemskab almindelige oplevelser ud af spektakulære solnedgange med en million nuancer, faldende anker i tilsyneladende utilgængelige bugter og opdage de mange charme af interessante ølandsbyer og byer. Alle disse utrolige ting bliver en del af hverdagen.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere forsikre en uforlignelig ferie. Der er aldrig mangel på fascinerende ruter, og komfort i cruising er altid garanteret. Ombord har du adgang til fire en-suite dobbelthytter og en fuldt airconditioneret salong for op til ti. Et rummeligt galleri, lounge med underholdningsfaciliteter, et bordbord, udendørs spisestue og boligareal samt et stort solterrasse er til rådighed.

Herfra forkæler Club La Costa Yacht Club dig med enhver mulig glæde. Opret utrolige minder, mens du dykker, snorkler, dybhavsfiskeri, wake-boarding og vindsurfing. Slap af og læse en god bog om hængekøjer og flydende skummadrasser eller gå tabt i de spektakulære udsigter. Arbejd med din solbrunning og tag en picnic. Uanset hvad du vælger at gøre, er du sikker på at lave minder, som vil vare i livet.

Køb Club La Costa Yacht Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Yacht Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Yacht Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Yacht Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa Yacht Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Yacht Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Yacht Club kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.