Billede af Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort

Adresse: 17001 Front Beach Rd, Panama City Beach, Florida, FL 32413, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hiclubvacations.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


"Der er ikke tid nok til at gøre det hele, men det haster ikke." Det er hvad timeshare ejere har at sige om Panama City Beach Resort i Panama City, Florida. Dette resort er fyldt med aktiviteter for hele familien. Forældre kan slappe af ved poolen, mens børnene nyder dykkerfilmen. Tilbring en overbærende eftermiddag i spaen, deltag i Polynesian Fire Show, eller oplev en af ​​de mange andre spændende ting ved den daglige liveunderholdning, som dette resort er kendt for. Spisemuligheder på stedet er også tilgængelige, inklusive et utroligt tilbud, hvor børn under 12 år kan spise gratis, når de er ledsaget af en betalende voksen.

Når du bor på dette resort, kan det være fristende at blive på stedet, da der er så meget at lave - men der er endnu mere ud over komplekset! Resortet ligger få minutter fra Pier Park Mall, som er ideelt til at hente nogle souvenirs til familien. For ture med børnene er der Shipwreck Island-vandlandet og hundredvis af dyr opstaldet i Zoo World. Det er næsten umuligt at gøre alt, men du kan gøre så meget eller så lidt, som du vil. Rejse og fritid gruppe er stolte af at præsentere timeshare til videresalg på Panama City Beach Resort.

Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Strand, Fiskeri, Handicappede enhed, Tøjvask, Svømmebassin, Spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Sejlads (i nærheden), træningsudstyr (2.0 miles), golf (4.0 miles), købmand (i nærheden), Health Club (2.0 miles), Ridning (5.0 miles), sø (i nærheden), live underholdning (i nærheden), medicinsk Faciliteter (i nærheden), Racquetball (2.0 miles), Restaurant (i nærheden), Sauna (2.0 miles), Dykning (i nærheden), Shoppingområde (i nærheden), Tennis (2.0 miles), Vandski (5.0 miles), Windsurfing ( I nærheden),
Lufthavn
Panama City / Bay County - (6 miles - 9 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.