Billede af Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort

Adresse: 200 English Garden Way, Williamsburg, Virginia, VA 23188, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hiclubvacations.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


De fireogtyve timers spænding i New York City eller travlheden i Boston er ikke for alle. Det er derfor timeshare i forskellige østlige USA stater - såsom Virginia - er en vigtig tilføjelse til enhver udviklers portefølje. Denne ofte oversete stat har meget at byde på, især til dem af jer, der nyder at besøge et roligere sted med masser af chancer for hvile, afslapning og fordybelse i historisk amerikansk kultur. Du finder tætte forbindelser til Colonial Williamsburg, Jamestown og Yorktown - lokalt kendt som den historiske trekant, hvor du kan rejse tilbage i tiden og opleve livet som kolonist under den amerikanske revolution. Alt dette er muligt fra Williamsburg Resort.

Arkitektur i kolonistil venter dig på dette nyrenoverede resort, med alle de rummelige villaer med et og to soveværelser med fuldt udstyret køkken, separate spisepladser og endda jacuzzi-badekar! Mens du er gemt væk i et roligt og naturskønt område, er centrum let tilgængeligt, hvis du ønsker at udforske. På stedet vil du blive behandlet med både indendørs og udendørs pools, minigolf og bowling, fitnesscenter, en cafe og dagligvarebutik. Rejse og fritid gruppe er stolte af at tilbyde timeshare til videresalg kl Williamsburg Resort, hvor en afslappende ferie venter dig.

Køb af Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.