Billede af Royal Tenerife Country Club
Billede af Royal Tenerife Country Club
Billede af Royal Tenerife Country Club
Billede af Royal Tenerife Country Club
Billede af Royal Tenerife Country Club

Adresse: Royal Tenerife Country Club, Complejo San Andres,
Andres, Golf l Sur, Complejo San Andres, Andres, Calle San Juan de la Rambla, 38620 Santa Cruz, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Royal Tenerife Country Club


En uforglemmelig oplevelse venter på dig timeshare på Royal Tenerife Country Club i solrige Tenerife, Spanien. I det øjeblik du træder ind i udvej, vil du blive mødt af en gennemsigtig følelse af klassisk luksus, der sjældent ses i dag. Spændingerne i det daglige liv slipper simpelthen væk efter at nå din immaculately holdt, kolonialstil lejlighed, møbleret med alt hvad du behøver for en virkelig afslappende ferie. Du vil blive mødt af badeværelser af skinnende marmor, køkkener overfyldte mod cons og rummelige opholdsstue møbleret til den højeste standard af komfort.

timeshare på dette ideelt beliggende feriested tilbyder ikke kun fred og ro, men også chancen for en aktiv ferie, hvis det er mere din stil. Ikke kun er det tæt på Golf del Sur udfordrende kurser, men du har adgang til gymnastiksal, tennis og squashbaner, eller endda følg din oplevelse for eventyr til nærliggende Los Cristianos for nogle hvalsafari. Hvis du hellere vil arbejde med din solbrænding med en god bog, kan du benytte liggestolene på din egen private terrasse sammen med alfresco spisesteder til de varme, bløde aftener. Rejse og fritid gruppe præsenterer Royal Tenerife Country Club for alt hvad du kunne ønske og mere.

Royal Tenerife Country Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Whirlpool / Hot Tub (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børne s Pool, Supermarked, Handicappede enhed, Vaskeri, Legeplads Område, Snackbar, Squash, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (4.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiskeri (1.0 miles), Golf (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (3.0 miles), Dykning (4.0 miles), Vandski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles) ,
Lufthavn
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køber Royal Tenerife Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Tenerife Country Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Royal Tenerife Country Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Royal Tenerife Country Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Tenerife Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Royal Tenerife Country Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Royal Tenerife Country Club kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.