Billede af Rutland Hall Hotel & Spa
Billede af Rutland Hall Hotel & Spa
Billede af Rutland Hall Hotel & Spa
Billede af Rutland Hall Hotel & Spa
Billede af Rutland Hall Hotel & Spa

Adresse: Rutland Hall Hotel, North Oakham, Rutland, LE15 8AB, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: rutlandhall.co.uk

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Rutland Hall Hotel & Spa


Rutland Hall Hotel & Spa kan findes i 65 hektar af delikat anlagte haver med udsigt over Rutland Water og de omkringliggende landskaber. Rutland Water, Vesteuropa største menneskeskabte sø anses for at være legepladsen for Englands East Midlands tilbyder en vifte af vandsport, herunder kanosejlads og windsurfing, naturreservater, cykeludlejning og spor eller endda en simpel gåtur rundt om søen.

Klubben tilbyder en række luksuriøse, fuldt udstyrede sommerhuse og indkvartering, en gammel jagthytte, originale stalde og tømmerrammede huse, der findes rundt om jorden. timeshare Tilgængelig på country club varierer fra et soveværelse lejligheder til tre værelses loger.

Der er en bred vifte af fritidsfaciliteter, der tilbydes, herunder en 22-meter indendørs swimmingpool, spabad, dampbad og børnebassin. Udvej har også en gymnastiksal, udendørs tennisbane, squashbaner, skåle grønne, minigolf og snooker på tilbud blandt andre aktiviteter. Timeshare ejere, der ønsker at forkæle sig selv, vil være glade for at vide, at der er en skønhedssalon, frisør og behandling til rådighed på Rutland Hall Hotel & Spa sammen med en fine dining restaunt og bar. I mellemtiden bør forældre være glade, der er børnepasning til rådighed og et legeplads. Desværre siden udvej er på en bakke Rejse og fritid gruppe Tror det kan være uegnet for gæster med vandretur.

Rutland giver dig nu mulighed for at medbringe dine firbenede ledsagere mod et mindre dagligt gebyr.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Blå 2-6, 48-50
Hvid 7-12, 45-47
Orange 13-44

Rutland Hall Hotel & Spa faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Nogle Enheder), Køkken (Nogle Enheder, Ingen / Fuld), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Konferencelokaler, Fitnessrum, Legerum, Frisør, Gym, Vaskeri, Legeplads Område, Restaurant, Squash, Swimmingpool (Indendørs), Telefon, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (4.0 miles), Bådsejlads (2.0 miles), Fiskeri (2.0 miles), Golf (3.0 miles), Supermarked (4.0 miles), Sø (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (4.0 miles), Vandski (11.0 miles) , Wind Surfing (2.0 miles),
Lufthavn
East Midlands - (40 miles - 64 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdag

Køber Rutland Hall Hotel & Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Rutland Hall Hotel & Spa før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Rutland Hall Hotel & Spa, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Rutland Hall Hotel & Spa

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Rutland Hall Hotel & Spa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Rutland Hall Hotel & Spa.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Rutland Hall Hotel & Spa kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.