Billede af Wyndham Residences Monterey
Billede af Wyndham Residences Monterey
Billede af Wyndham Residences Monterey
Billede af Wyndham Residences Monterey
Billede af Wyndham Residences Monterey

Adresse: Calle Finlandia, San Eugenio Alto, Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clcworld.com/monterey/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Wyndham Residences Monterey? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvis du ønsker året rundt varme i Californien og Sahara, men foretrækker kortere rejsetider og mindre tørre klimaer, timeshare or Fraktioneret ejerskab med Wyndham Residences kan Monterey meget vel være udvej for dig. På den sydlige kyst af Tenerife, Spanien er, hvor du finder denne bakke ejendom, der tilbyder en fantastisk udsigt over mousserende atlantiske farvande og den nærliggende by Playa de las Americas. Sådanne udsigter skaber en virkelig afslappet atmosfære i byen, som tilbyder faciliteter for hele familien. Forældre har chancen for at slappe af og slappe af, mens børnene kan nyde det varierede program med børnevenlige aktiviteter - plus deres egen dedikerede swimmingpool!

Med feriestedet catering så godt for alle typer feriegæster, kan det være fristende at forblive på stedet i løbet af dit ophold. Men det lokale område tilbyder også nogle spændende seværdigheder og aktiviteter, hvis du gerne vil bruge lidt tid på at udforske. Vandsport er tilgængelig på de nærliggende strande, og det pulserende lokale natteliv er en fantastisk måde at tilbringe en aften eller to. Du finder også toldfri shopping i det fantastiske feriested Playa de las Americas. Til timeshare or Fraktioneret ejerskab i en spændende endnu fredelig beliggenhed, Rejse og fritid gruppe foreslå at overveje Wyndham Residences Monterey.

Wyndham Residences Monterey faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Elevator, Restaurant, Squash, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Levende Underholdning (1.0 miles), Medicinsk Udrustning (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Tennis I nærheden), vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb af Wyndham Residences Monterey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Wyndham Residences Monterey før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Wyndham Residences Monterey, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Wyndham Residences Monterey

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Wyndham Residences Monterey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Wyndham Residences Monterey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Wyndham Residences Monterey kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.