Billede af Alpenland Sporthotel
Billede af Alpenland Sporthotel
Billede af Alpenland Sporthotel
Billede af Alpenland Sporthotel
Billede af Alpenland Sporthotel

Adresse: Hochkoenigstrasse 31, A 5761 Maria Alm, Østrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.alpenland-sporthotels.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Alpenland Sporthotel – St. Johann-im-Pongau? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Når vinden begynder at blæse, og regnen ikke er sluppet i uger, så tag det roligt i vidende om, at du snart er i din timeshare i Østrig, hvor du vil tilbringe dine dage med at se på utrolige bjerglandskaber. Beliggende i St Johann im Pongau, en lille charmerende by midt i hjertet af Salzburg, tilbyder Alpenland Sporthotel meget til den nysgerrige rejsende.

Uanset årstiden, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere ved, at landskabet er ude af denne verden. Rig, frodig grøn om sommeren og kølig, sprød hvid om vinteren, landskabet er betagende. Beliggende midt i dalen, kunne Alpenland Sporthotel ikke have en bedre beliggenhed. Vandring, mountainbiking og trailløb er lige uden for døren, eller skiløb og snowboarding er på tilbud gennem vintersæsonen. En shuttle tager dig lige til St. Johann-Alpendorf Ski Area, mindre end to miles væk.

Hvis du foretrækker at slappe af, er studielejlighederne alle udstyret med Wi-Fi og fladskærms-tv, og der er spabad, sauna og dampbad. Sid og nyd en kop kaffe, lad morgenmaden laves til dig i stedet for at skynde dig rundt i et ukendt køkken, og om aftenen foreslår vi, at du nipper til endnu en forfriskende drink i den hyggelige bar.

Køber Alpenland Sporthotel timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Alpenland Sporthotel før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Alpenland Sporthotel, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Alpenland Sporthotel

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Alpenland Sporthotel ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Alpenland Sporthotel.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Alpenland Sporthotel kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.