Foto af Alpine Club
Foto af Alpine Club
Foto af Alpine Club
Foto af Alpine Club
Foto af Alpine Club

Adresse: Alpine Weg 142, Rohrmoos, Schladming, A-8970, Østrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com/alpine-club

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Alpine Club


Når du tænker på timeshare Ejerskab, den mest almindelige tanke er sol, hav og sand. Men hvis det er køligere klimaer du har brug for, Rejse og fritid gruppe Har udvej for dig: Alpine Club i Rohrmoos / Schladming, Østrig. Du vil opleve sensationelle udsigt over bjergene lige ud af The Sound of Music, ledsaget af kirkeklokkerne, der opkræves i byen nedenfor. Dette feriested er bygget i traditionel alpin stil og er det ultimative året rundt tilflugtssted, uanset om du leder efter spændingen ved vintersport eller for søerne, dale og østrigsk kultur - herunder nærliggende Salzburg, Mozarts fødested.

Du finder ikke bedre ski- og snowboardforhold andre steder i verden, som er en af ​​Alpine Clubs største praler. Hvis vintersport ikke er noget for dig, kan du drage fordel af et vilkårligt antal aktiviteter på feriestedet såsom badminton, bordtennis, billard, tennis og meget mere - eller besøge de omkringliggende områder til golf, ridning eller endda picnic i de smukke omkringliggende parker. Resortet har også sin egen spa til hvile og afslapning i kongelig standard. For timeshare med en forskel, kan du ikke gå galt.

Alpine Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Delvis) Tæppe (Alle enheder) Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Resort faciliteter
Pool (indendørs) Tennis Sauna Spillelokale Legeplads Dagligvarer Tøjvask Restaurant Snackbar
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (i nærheden) Langrend (i nærheden) Downhill (i nærheden) Skiskole (i nærheden) Golf (6.0 miles) Squash (i nærheden) Ridning (4.0 km) Health Club (i nærheden) Live underholdning (i nærheden) Biludlejning (i nærheden ) Medicinsk facilitet (i nærheden)
Lufthavn
Salzburg - 50.0miles / 80.0km
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Alpine Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Alpine Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Alpine Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Alpine Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Alpine Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Alpine Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Alpine Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.