Billede af Alto Golf & Country Club
Billede af Alto Golf & Country Club
Billede af Alto Golf & Country Club
Billede af Alto Golf & Country Club
Billede af Alto Golf & Country Club

Adresse: Alto Golf and Country Club, Quinta do Alto do Poco, Apartado 1, Alvor, Portimao, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.resort-solutions.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Alto Golf and Country Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fundet i Portugals Algarve på den vestlige kyst mellem Portimao og Lagos. Alto Golf and Country Club kan findes i den maleriske fiskerby Alvor. Engang hovedstaden i Algarve Rejse og fritid gruppe Tro timeshare Ejere, der besøger Alvor, bør finde et bredt udvalg af barer og restauranter at vælge imellem i nærheden samt en bred vifte af aftenunderholdning.

timeshare Ejere på denne Gold Crown RCI resort finder Alto Golf and Country Club indstillet blandt atten hektar subtropiske anlagte haver og kun en kort gåtur væk fra gyldne strande. 18-hullet, Par 72 golfbane på dette feriested blev designet af den legendariske Sir Henry Cotton og giver et lavt handicap. Spillere på et gennemsnitligt klubniveau skal finde kurset udfordrende endnu behageligt.

Enhver interesseret i at købe timeshare På Alto Golf and Country Club bør du finde masser at gøre bortset fra at få mest muligt ud af golfbanen som at slappe af ved poolen, få mest muligt ud af cocktailbaren eller bruge indendørs swimmingpoolen. Andre faciliteter omfatter gymnastiksal og tennisbane.

Indkvartering til rådighed på Alto Golf and Country Club består af villaer, lejligheder og rækkehuse. Lejlighederne på dette feriested har en stor balkon med udsigt over udvejens haver og er komfortabelt indrettede. Enhederne har et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og vaskemaskine. Andre faciliteter omfatter komfortable møbler, satellit-tv, internetadgang, dvd og cd-afspiller.

Alto Golf & Country Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Komfur, Køleskab, Mikrobølgeovn, Brodrister, Kedel, Høj stol, Strygejern, Vaskemaskine, Tørretumbler, Opvaskemaskine, Hårtørrer, Pengeskab, Tv, DVD-afspiller, Telefon, Balkon, Wi-Fi
Resort faciliteter
Pool (indendørs og udendørs), Børnepool, Tennis-træningsudstyr, Health Club, Sauna, Spillelokale, Biludlejning, Restaurant, Snackbar
Nærliggende faciliteter
Strand, Vandski, Windsurfing, Fiskeri, Golf (1.0 miles), Ridning (6.0 miles), Casino (3.0 miles), Supermarked, Medicinsk facilitet
Lufthavn
Faro - 48.0 miles / 77.0 km
Tjek ind / ud
Søndag, lørdag

Køb Alto Golf & Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Alto Golf & Country Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Alto Golf & Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Alto Golf & Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Alto Golf & Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Alto Golf & Country Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Alto Golf & Country Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.