Foto af Amarilla Golf and Country Club
Foto af Amarilla Golf and Country Club
Foto af Amarilla Golf and Country Club
Foto af Amarilla Golf and Country Club
Foto af Amarilla Golf and Country Club

Adresse: Urbanizacion Amarilla Golf, 38639 San Miguel de Abona, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.amarillagolf.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Amarilla Golf and Country Club? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hvis golf, dykning og ridning er op din gade, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere kan ikke anbefale Amarilla Golf and Country Club stærkt nok. Dette feriested med høj klasse byder på alle former for underholdning på land og hav. Selvfølgelig er golfbanen en vigtig træk, der ofte beskrives som "uberørt", "pletfri" og endda "udfordrende" - ingen ønsker et let kursus!

Beliggende i San Miguel de Abona på Tenerife, dette timeshare Giver dig mulighed for at opleve det bedste af Spanien, mens du opholder dig komfortabelt og godt set i luksuriøse omgivelser. Lejlighederne har en fantastisk udsigt over bjergene og havet. Der tilbydes rummelig indkvartering og afslapning ved poolen om eftermiddagen efter en runde.

Den bedste ting er, at selvom Tenerife er et populært turistmål, er den dejlige kystby væk fra den troede vej. Tag den 'Glemte vej' ned ad syd gennem øen, langs smukke brostensbelagte gader, forbi traditionelle træbyhuse med indviklede balkoner. Forkæl dig med saftige, lokalt dyrkede tomater i restauranter i hjemmet, og se på øens berømte sorte sandstrande. På Amarilla Golf and Country Club er du i for en afslappende ferie, du vil ikke glemme, hvor lokalbefolkningen accepterer dig som en af ​​deres egne.

Køb Amarilla Golf and Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Amarilla Golf and Country Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Amarilla Golf and Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Amarilla Golf and Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Amarilla Golf og Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Amarilla Golf and Country Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Amarilla Golf and Country Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.