Billede af Holiday Inn Club Vacations at Apple Mountain Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations at Apple Mountain Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations at Apple Mountain Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations at Apple Mountain Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations at Apple Mountain Resort

Adresse: 200 Appleseed Court, Clarksville, Georgia, GA 30523, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: corporate.orangelake.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Inn Club Vacations at Apple Mountain Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Et paradis, et tilflugtssted og et sandt tilflugtssted: dette er, hvad du får med timeshare på Apple Mountain Resort. Beliggende ved foden af ​​Blue Ridge Mountains i Georgia, USA, tilbyder dette maleriske resort al den landlige skønhed, du kunne ønske dig. Resortet ligger i en sydlig stat og nyder godt vejr det meste af året, hvilket gør det ideelt for feriegæster, der kan lide at rejse uden for højsæsonen.

Indkvarteringen består af studio-, XNUMX- og XNUMX-værelses hytter, der er designet og indrettet til at formidle en dejlig følelse af gammeldags charme. De fleste har deres egen private balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over det omkringliggende område. Med hensyn til faciliteter tilbyder resortet masser af sjove aktiviteter, herunder stedets minibiograf. Selve området byder på fantastiske vandrestier og smukke søer for dem, der elsker at være i naturen.

Den historiske by Clarkesville er en kort køretur, og der kan du komme ind i fortiden for et besøg. Hvis det er buzz og spænding, du leder efter, så er downtown Atlanta kun 90 minutter væk. Med alt dette på tilbud, Rejse og fritid gruppe har ingen betænkeligheder ved at tilbyde timeshare til videresalg på Apple Mountain Resort.

Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Enhed), Whirlpool / Hot Tub
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Spillelokale, Golf, Motionscenter, Tøjvask, Legeplads, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (15.0 miles), Bådsejlads (10.0 miles), Kasino (75.0 miles), børnepasning (6.0 miles), konferencefaciliteter (10.0 miles), alpint skiløb (30.0 miles), Fiskeri (6.0 miles), købmand (6.0 miles), Frisør (6.0 miles), Ridning på hesteryg (15.0 miles), Medicinsk 6.0 miles (6.0 miles), Restaurant 6.0 miles (6.0 miles). Område (30.0 miles), Skiskole (XNUMX miles),
Lufthavn
Atlanta International - (74 miles - 119 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort kan du være sikker på, at de er i sikre hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.