Billede af Aquarius Beach Resort i Watamu
Billede af Aquarius Beach Resort i Watamu
Billede af Aquarius Beach Resort i Watamu
Billede af Aquarius Beach Resort i Watamu
Billede af Aquarius Beach Resort i Watamu

Adresse: PO Box 96, Watamu, Kenya
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.aquariuswatamu.com/

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Aquarius Beach Resort at Watamu? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Kenya: amtet fremmer billeder af løver, elefanter, zebraer og giraffer, hvoraf det er muligt at se på en safari fra Aquarius Beach Resort på Watamu. Lev ud dine drømme om at rulle gennem savannen, der spotter vilde dyr, og derefter opdatere dig selv om aftenen med en dukkert i den luksuriøse swimmingpool på stedet.

Aquarius Beach Resort på Watamu Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Spillehal, Vaskeri, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Dykning, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (13.0 miles), Strand (Nærliggende), Casino (14.0 miles), Golf (14.0 miles), Supermarked (Nærliggende)
Lufthavn
Mombasa - (72 miles - 115 km)
Tjek ind / ud
Mandag Tirsdag

Køb Aquarius Beach Resort på Watamu timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Aquarius Beach Resort på Watamu, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Aquarius Beach Resort i Watamu, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Aquarius Beach Resort på Watamu

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Aquarius Beach Resort på Watamu-ejendommen. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Aquarius Beach Resort på Watamu.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Aquarius Beach Resort på Watamu kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.