Billede af Atlas på Grand Tower Inn
Billede af Atlas på Grand Tower Inn
Billede af Atlas på Grand Tower Inn
Billede af Atlas på Grand Tower Inn
Billede af Atlas på Grand Tower Inn

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.petcheyleisure.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Atlas at Grand Tower Inn? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Atlas på Grand Tower Inn til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Atlas på Grand Tower Inn faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), køkken (nogle enheder, ingen/delvis), mikroovn (nogle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, konferencefaciliteter, træningsudstyr, spillehal, frisør, helseklub, vaskeri, elevator, restaurant, sauna, snackbar, spa, swimmingpool, spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Strand (99.0 miles), Bådsejlads (i nærheden), Fiskeri (i nærheden), Golf (3.0 miles), købmand (i nærheden), sø (i nærheden), Live underholdning (i nærheden), medicinske faciliteter (i nærheden), Racquetball (i nærheden), Scuba Diving (99.0 miles), Shopping Area (3.0 miles), Squash (i nærheden), Tennis (i nærheden), Windsurfing (99.0 miles),
Lufthavn
BANGKOK INTERNATIONAL - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd en oplevelse hjemmefra på Atlas på Grand Tower Inn

Når du køber timeshare på ejendomme som Atlas på Grand Tower Inn, er du garanteret et årligt flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Atlas på Grand Tower Inn før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Atlas på Grand Tower Inn, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Atlas på Grand Tower Inn

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Atlas på Grand Tower Inn ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Atlas på Grand Tower Inn.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Atlas på Grand Tower Inn kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.