Billede af Auchrannie Country Club
Billede af Auchrannie Country Club
Billede af Auchrannie Country Club
Billede af Auchrannie Country Club
Billede af Auchrannie Country Club

Adresse: Brodick, Isle of Arran, KA27 8BZ, Skotland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.auchrannie.co.uk

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Auchrannie Country Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Det er svært at forestille sig, hvordan man kan føje til den allerede pletfri skønhed Isle of Arran i Skotland, men Auchrannie Country Club har regnet det ud. Overdådig og luksuriøs, den perfekte timeshare ferien begynder med sine tre separate boliger.

Romantik og intimitet trives på Auchrannie House Hotel. Hver individuelt designede lounge har store soveværelser, brændende brande og glamourøse badeværelser med regnbruser og badekar. I mellemtiden tilbyder Auchrannie Spa Resort komfort i sine værelser og suiter, der er udstyret med en stue, et køjeseng, en terrasse og et badeværelse med spabad. Endelig, ikke at gå glip af er de luksuriøse indgiver, der tilbyder en betagende udsigt over Glen Cloy.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere forsikrer ikke noget kedeligt øjeblik i Auchrannie Country Club. Med sine varierede faciliteter, inklusive tyve meter indendørs svømmebassiner, damprum, fitnesscenter, sportshal og internetværelse, vil du aldrig kede dig. A Spa er også en destination alene og de tre prisbelønnede restauranter på stedet. For børn venter også den tre-lags indendørs mega soft play. Endelig er feriestedet kun gåafstand til Brodick Castle, golfbaner, butik og strand. Det er simpelthen perfektion.

Auchrannie Country Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Børnebassin, Træningsudstyr, Frisør, Gym, Vaskeri, Restaurant, Sauna, Swimmingpool (Indendørs), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (1.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medicinsk Udrustning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende) Vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Glasgow - (41 miles - 65 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Auchrannie Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Auchrannie Country Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Auchrannie Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Auchrannie Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Auchrannie Country Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Auchrannie Country Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Auchrannie Country Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.