Billede af Avani Sepang Goldcoast Resort
Billede af Avani Sepang Goldcoast Resort
Billede af Avani Sepang Goldcoast Resort
Billede af Avani Sepang Goldcoast Resort
Billede af Avani Sepang Goldcoast Resort

Adresse: No.67, Jalan Pantai Bagan Lalang, Kg. Bagan Lalang, Sepang, Selangor, 43950, Malaysia
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.avanihotels.com/da/sepang

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Avani Sepang Goldcoast Resort


Avani Sepang Goldcoast Resort strækker sig ud fra Sepang-kysten, næsten en kilometer ind i det beskyttede vand i Malaccastrædet med 392 luksuriøst indrettede havvillaer, der former et palmetræ. Resortet har en swimmingpool, fitnesscenter, bibliotek, tv-stue, en række spisesteder og barer, butikker og en spa. Denne femstjernede timeshare sidder også i en perfekt beliggenhed, der tillader dykning, vandsport, udflugter, snorkling og mange andre rekreative aktiviteter.

Selangor er blevet kaldt porten til Malaysia, da den er strategisk placeret til alle større rejseluter. De største lufthavne er alle placeret i Selangor, som er den største havn i Malaysia, Port Klang. Selangor er sydvest for Kuala Lumpur. Besøg Bandar Palace, blive aktiv på Gombak Shah Alam Sports Complex eller gå gennem Malaysia Agriculture Park i Bukit Cahaya. Nyd Malaysias rige historiske og kulturelle arv, eksotiske kulinariske lækkerier og shoppingpragt.

Køb af Avani Sepang Goldcoast Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Avani Sepang Goldcoast Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Avani Sepang Goldcoast Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Avani Sepang Goldcoast Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Avani Sepang Goldcoast Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Avani Sepang Goldcoast Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Avani Sepang Goldcoast Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.