Billede af Barcelo Aruba
Billede af Barcelo Aruba
Billede af Barcelo Aruba
Billede af Barcelo Aruba
Billede af Barcelo Aruba

Adresse: JE Irausquin Blvd. Nr. 83, Postboks 218, Oranjestad, Aruba
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.occidentalvacationclub.com/hotel/barcel--aruba

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Barcelo Aruba? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En episk lavet enkel: Dette er hvad Barcelo Aruba i Noord, Aruba handler om. På dette altomfattende resort, der står stolt midt i Palm Beach, handler det om elegance og luksus, skiftevis med sol og sjov. Det turkise vand er intet andet end hypnotisk, mens den hvide sandstrand og det karibiske vejr frister dig til at fortsætte med at udvide din timeshare ferie. High-end underholdning, lounger, diskoteker og shopping er overalt også, hvilket giver en stor oplevelse til rådighed i hver tur.

Men endnu flere aktiviteter afventer dig og dine kære i selve feriestedet. Der er et nyt fitnesscenter, plus tennis og volleyball. Vandsportsaktiviteter er tilsvarende indbydende og omfatter snorkling, kajakroning, dykning og vand aerobic. Daglige aktiviteter, børneklub og natlig underholdning er også tilgængelige. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere foreslår at deltage i mindst nogle af disse fantastiske aktiviteter som en del af din altomfattende plan.

Og når du vil hvile, få det ultimative inden for afslapning inde i de moderne værelser præget af moderne farve og høj klasse indretning på Barcelo Aruba. Faciliteter til komfort er du konge eller dobbeltsenge, aircondition, minibar, satellit-tv, dvd-afspiller og Wi-Fi og badeværelse med hårtørrer. Den møblerede terrasse tilbyder også fascinerende visninger, herunder pool-, strand- eller haveudsigt.

Barcelo Aruba Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (nogle enheder, ingen / fuld), mikrobølgeovn (nogle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlads (Udstyr til rådighed), Kasino, Børnepasning, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Supermarked, Frisør, Handicappede enhed, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning (Udstyr til rådighed) , Snackbar, Spa, Svømmebassin, Telefon, Tennis, Vandski (Udstyr til rådighed), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Spillerum (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Medicinsk Udstyr (2.0 miles), Indkøbsområde (5.0 miles), Windsurfing (2.0 miles),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Queen Beatrix International - (1 miles - 1 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Barcelo Aruba timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Barcelo Aruba, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Barcelo Aruba, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Barcelo Aruba

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Barcelo Aruba. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Barcelo Aruba.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Barcelo Aruba kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.