Foto af Bluegreen Vacations
Foto af Bluegreen Vacations
Foto af Bluegreen Vacations
Foto af Bluegreen Vacations
Foto af Bluegreen Vacations

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.bluegreenowner.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Bluegreen Vacations? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Feriepladser til rådighed via Bluegreen Vacations tilbyder købere mulighed for at lave et engangs køb, der kan anvendes til ferie for sig selv, familie og venner. Feriepladser til rådighed via Bluegreen giver medlemmets adgang til deres udvalg af feriesteder fundet på en række steder i hele USA herunder kystområder i Florida, South Carolina og øerne Hawaii.

Gæster der bor på Bluegreen Vacations resorts og hoteller kan forvente, at boligen er af høj standard, mens temaet og aktiviteterne på feriestedet afspejler beliggenheden, om det er oceanfront resorts i Florida eller spa og golf resorts i Arizona. Mens du bor på en Bluegreen Vacations udvej, kan gæsten forvente en række faciliteter, der skal stilles til rådighed, såsom voksen- og børnebassiner, boblebade og bar ved poolen. Ferieklubemedlemmer, der bor her, vil også finde villaer med mange af de faciliteter, du ville forvente af resorts af denne kaliber, såsom private balkoner fuldt udstyrede køkkener kabel-tv, trådløs internetadgang og endda et spabad. Med mange resorts er der adgang for kørestole Rejse og fritid gruppe tror, ​​at Bluegreen Vacations valg af resorts gør det til et godt valg for alle, der har brug for særlige krav som disse, selvom det foreslås at kalde dem, før de træffer nogen ordninger.

Bluegreen Vacations udvalg af resorts også kommer med mange faciliteter findes i nærheden til byen såsom golf, levende underholdning, kasinoer, vandsport, naturstier og restauranter, så feriegæster skal altid finde noget at gøre. Fuld beskrivelse af Bluegreen Vacations resorts og faciliteter kan findes via Deres hjemmeside.

Med Bluegreen Vacations kan medlemmer låne point fra følgende års ferieposter, bankferiepoints med udvekslingsselskaber som RCI så medlemmerne kan nyde resorts på steder verden over og endda dele deres point med venner og familie.

Køb Bluegreen Vacations timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Bluegreen Vacations før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Bluegreen Vacations, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Bluegreen Vacations

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Bluegreen Vacations ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Bluegreen Vacations.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Bluegreen Vacations kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.