Billede af Boambee Bay Resort
Billede af Boambee Bay Resort
Billede af Boambee Bay Resort
Billede af Boambee Bay Resort
Billede af Boambee Bay Resort

Adresse: 8 Barber Close, Toormina, Coffs Harbour, NSW 2452, Australien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.boambeebay.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Boambee Bay Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Det er svært ikke at elske Boambee Bay Resort i Toormina, New South Wales, Australien. Der er ingen tvivl om, at denne villa-stil har alle forudsætningerne for en perfekt beliggenhed, der tilbyder en solskyllet blanding af en smuk hvid sandstrand og frodige subtropiske havemiljøer med udsigt over Boambee Creek-reservatet. timeshare. Værelserne kommer i enheder med XNUMX og XNUMX soveværelse. Retreatet med et soveværelse har plads til fire, mens boligen med et soveværelse giver hvile til seks gæster. Fælles faciliteter for begge værelser er aircondition og loftsventilator, badeværelse, køkkenfaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler, tv og dvd og telefon.

Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere foreslår at udforske vådområderne i reservatet, mens de bor på Boambee Bay Resort. Få mest muligt ud af udendørslivet og brug også grillhyttene og de forskellige sportsfaciliteter. For at køle ned kan du tage en dukkert i poolen i lagunestil eller slappe af i spaen, cocktailbaren og loungen. Wi-Fi er tilgængeligt i lobbyen, og en legeplads og spillelokale er tilgængelig for børn at nyde, hvilket gør dette resort til en fornøjelse for hele familien. Til sidst kan du prøve det bedste af havnelivet i den nærliggende Coffs Harbour og besøge de mange restauranter ved vandet, cafeer, indkøbscentre, kunstgallerier og museer i området.

Boambee Bay Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Enhed), Spa (En Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler ),
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Spillelokale, Handicap-enhed, Legeplads, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Tennis, Spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden), sejlads (i nærheden), fiskeri (i nærheden), golf (2.0 miles), købmand (i nærheden), medicinske faciliteter (i nærheden), indkøbsområde (i nærheden),
Lufthavn
Coffs Harbour - (4 miles - 6 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, lørdag

Køb af Boambee Bay Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Boambee Bay Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Boambee Bay Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Boambee Bay Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Boambee Bay Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Boambee Bay Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Boambee Bay Resort kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.