Foto af Boambee Bay Resort
Foto af Boambee Bay Resort
Foto af Boambee Bay Resort
Foto af Boambee Bay Resort
Foto af Boambee Bay Resort

Adresse: 8 Barber Close, Toormina, Coffs Harbour, NSW 2452, Australien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.boambeebay.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Boambee Bay Resort? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det er svært at ikke elske Boambee Bay Resort i Toormina, New South Wales, Australien. Byder på en solvasket medley af en smuk hvid sandstrand og frodig subtropisk haveindstilling med udsigt over Boambee Creek-reserven, er der ingen tvivl om, at denne villa-stil indkvartering har alle de perfekte muligheder for en perfekt timeshare. Værelserne kommer i et-værelses og et-værelses enheder. Det ene soveværelse tilbagetog sover fire, mens den ene-værelses bolig giver ro for seks gæster. Faciliteter fælles for begge værelser er air-condition og loft ventilator, badeværelse, køkken faciliteter, vaskemaskine og tørretumbler, tv og dvd og telefon.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere foreslår at udforske vådområderne i reserven, mens de bor på Boambee Bay Resort. Få det bedste ud af det udendørs, og brug også grillkabinerne og varierede sportsfaciliteter. For at køle ned, tag en dukkert i poolen i lagunestil eller slappe af i spa, cocktailbar og lounge. Wi-Fi er tilgængelig i lobbyen, og der er en legeplads og et spillerum til rådighed for børnene, hvilket gør dette feriested til en hel glæde for hele familien. Endelig prøve det bedste havneliv i nærliggende Coffs Harbour og besøg de mange restauranter på vandet, cafeer, indkøbscentre, kunstgallerier og museer i området.

Boambee Bay Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Enhed), Spa (En Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler ),
Resort faciliteter
Fitnessrum, Fitnessrum, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende)
Lufthavn
Coffs Harbour - (4 miles - 6 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, lørdag

Køb Boambee Bay Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Boambee Bay Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Boambee Bay Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Boambee Bay Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Boambee Bay Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Boambee Bay Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Boambee Bay Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.