Billede af Buganvilias Resort Vacation Club
Billede af Buganvilias Resort Vacation Club
Billede af Buganvilias Resort Vacation Club
Billede af Buganvilias Resort Vacation Club
Billede af Buganvilias Resort Vacation Club

Adresse: Blvd. Francisco Medina Ascencio 999, Puerto Vallarta, Jalisco, Mexico, Sydamerika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.buganviliasclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Buganvilias Resort Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Buganvilias Resort Vacation Club, charmerende beliggende i Puerto Vallarta, Mexico blander problemfrit forretning og fritid. Dette firestjernede hotel ligger ved stranden, men giver nem adgang til charmen i det nærliggende centrum af Vallarta. Frodige haver med rigelig lounge siddepladser omgiver de store friform pools med svømning op barer af hotellet. For en afslappende udsættelse, besøg spa med fuld service. Der er også et motionscenter, dampbad og sauna i huset, samt fire tennisbaner og flere restauranter. La Villita serverer god mad midt i rolige havudsigter, mens Las Gaviotas specialiserer sig på mexicansk køkken og god spisning.

Men Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere ved ikke alt er at spille på Buganvilias Resort Vacation Club. Et forretningscenter med ekspansiv mødeplads er klar til at hjælpe dig på arbejde. Der er også gratis trådløs internetadgang. Følgelig fire hundrede og treoghalvfjerds timeshare enheder bringer trøst efter en lang dag. Disse attraktive værelser har pool eller havudsigt og har tropisk indretning, hvide stucco vægge, bleg fliser og lyse stoffer. Samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, minibar, kaffemaskine og badeværelse samt brusebad med hårtørrer. Vælg komfort senge også sportspræget sengetøj og pude menuer.

Køb Buganvilias Resort Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Buganvilias Resort Vacation Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Buganvilias Resort Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Buganvilias Resort Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Buganvilias Resort Vacation Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Buganvilias Resort Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Buganvilias Resort Vacation Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.