Billede af Burchell's Bush Lodge
Billede af Burchell's Bush Lodge
Billede af Burchell's Bush Lodge
Billede af Burchell's Bush Lodge
Billede af Burchell's Bush Lodge

Adresse: Paul Kruger Gate, Portia Shabungu Drive, PO Box 259, Skukuza 1350, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Burchell's Bush Lodge? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Kruger National Park, der nyder sin status som et af de største vildtreservater i Sydafrika, er et paradis for safari- og vildtentusiaster. Det er hjemsted for en mangfoldig flok vilde dyr, inklusive de fem store, samt en blændende sort fugle. Og kun to hundrede meter fra dette tilflugtssted ligger Burchell's Bush Lodge, som tilbyder nem adgang til dette eventyrland og meget mere.

Omgivet af frodige tropiske skove, fortryller denne bolig med charmerende boliger, der bringer gæsterne så tæt på naturen som muligt. Med et rustikt design, de fleste timeshare enheder på Burchell's Bush Lodge giver komfort til seks personer, selvom mindre og mere intime rum også er tilgængelige.

Der er et par soveværelser inde i hytterne med dobbeltseng og to enkeltsenge og hems med to enkeltsenge. Yderligere er der en rummelig opholdsstue udstyret med et komplet køkken, spisestue og stue. Imidlertid, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere anbefaler stærkt, at måltider indtages i den overdækkede gårdhave og braai-området, der åbner til en smuk udendørs udsigt og med lejlighedsvis musik leveret af fuglenes kor. Der er også en swimmingpool på stedet for din nydelse.

Burchell's Bush Lodge faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Spillelokale, Legeplads, Restaurant, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Golf (7.0 miles), Live underholdning (62.0 miles), medicinske faciliteter (9.0 miles), Squash (25.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Lufthavn
Nelspruit - (66 miles - 106 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køber Burchell's Bush Lodge timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Burchell's Bush Lodge før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Burchell's Bush Lodge, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Burchell's Bush Lodge

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Burchell's Bush Lodge ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Burchell's Bush Lodge.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Burchell's Bush Lodge kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.