Billede af Cabo Azul Resort and Spa
Billede af Cabo Azul Resort and Spa
Billede af Cabo Azul Resort and Spa
Billede af Cabo Azul Resort and Spa
Billede af Cabo Azul Resort and Spa

Adresse: Paseo Malecon S/N, Lote 11, Fonatur, San Jose del Cabo, Baja California Sur 23400, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: caboazulresort.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Cabo Azul Resort and Spa? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Diamond Resort er beliggende på Baja-halvøen på østkysten, i hjertet af San Jose del Cabo med 12 acres ved havet på en azurblå bugt. Cabo Azul Resort tilbyder betagende havudsigt, private terrasser, sofistikeret indretning og feriepakker, der passer til både familier og par. Resortet ligger kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen og 10 minutters gang fra Costa Azul, timeshare er let tilgængelig og den perfekte, rolige flugt fra den travle Cabo San Lucas-destination.

Bo i et smukt indrettet; suite eller en rummelig villa tilbydes i et-, to- og treværelseskonfigurationer, hver med håndlavede møbler og et luksuriøst badeværelse. Nyd en betagende udsigt over havet eller frodige grønne områder på resortets velplejede grund fra din egen private terrasse.

Nyd San Jose del Cabos rige historie, indviklede arkitektur og smukke musik ved at deltage i en ugentlig "Art Walk" på det berømte Plaza Mijares hver torsdag fra kl. 5-9. Svøm, træne eller interagere med delfinerne - kun 3 minutters kørsel fra resortet; eller slentre det hvide sand og det klare blå hav på hesteryg. Uanset om du leder efter et eventyr med åbent hav, sportsfiskeri, golf ved havet, se på stedet eller slappe af ved poolen, tilbyder Cabo Azul Resort den perfekte ferie for alle.

Køb af Cabo Azul Resort and Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Cabo Azul Resort and Spa før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Cabo Azul Resort and Spa, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Cabo Azul Resort and Spa

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Cabo Azul Resort and Spa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Cabo Azul Resort and Spa.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Cabo Azul Resort and Spa kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.