Foto af Cameron House Lodges
Foto af Cameron House Lodges
Foto af Cameron House Lodges
Foto af Cameron House Lodges
Foto af Cameron House Lodges

Adresse: Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.cameronhouse.co.uk

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Cameron House Lodges


En utroligt imponerende indstilling ved bredden af ​​Loch Lomond, er Cameron House Country Estate en mousserende juvel i Skotlands krone. Gæster og timeshare både ejere kan forvente en venlig atmosfære og kun det allerbedste inden for gæstfrihed fra dette storslåede feriested, som har faciliteter nok til at passe til enhver form for ferie. Nyd dekadent spisning på resortets restaurant eller på et af de omkringliggende spisesteder, og mens du er væk en aften med fuld brug af fritidscentrets faciliteter, herunder swimmingpool med jacuzzi, dampbade, sauna og 18 hullers golfbane. Der er også fuldt ud sørget for børn med deres egen pool, et spilleområde og filmunderholdning om aftenen. En mil mod nord finder du også The Carrick, Hvor du kan teste dine golfkompetencer på enten hovedret eller det risikofyldte, ni-hullers Wee Demon-kursus.

Uanset om det bestiller dig et bord på en restaurant eller anbefaler lokale attraktioner, der passer til enhver smag, er der intet for mange problemer for personalet her, der mener, at service med et personligt præg er af største vigtighed. Hvis du leder efter en malerisk skotsk flugt og en fantastisk introduktion til Loch Lomond, så kig ikke længere. Rejse og fritid gruppe forventer timeshare resorts til at være af højeste kaliber, og Cameron House Country Estate opfylder enhver standard.

Cameron House Lodges Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Bådsejlads, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Legerum, Golf, Gym, Sø, Vaskeri, Restaurant, Sauna, Squash, Svømmebassin (Indendørs), Telefon, Tennis, Vandski, Whirlpool / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Kasino (20.0 miles), alpint skiløb (56.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), medicinske faciliteter (2.0 miles), Skiskole (56.0 miles),
Lufthavn
Glasgow - (20 miles - 32 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Købe Cameron House Lodges timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Cameron House Lodges, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Cameron House Lodges, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg i Cameron House Lodges

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Cameron House Lodges ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Cameron House Lodges.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Cameron House Lodges kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.