Foto af Canal Boat Club ved Blackwater Meadow
Foto af Canal Boat Club ved Blackwater Meadow
Foto af Canal Boat Club ved Blackwater Meadow
Foto af Canal Boat Club ved Blackwater Meadow
Foto af Canal Boat Club ved Blackwater Meadow

Adresse: Birch Road, Ellesmere, Shropshire, SY12 9DD, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.blackwatermeadowmarina.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Canal Boat Club på Blackwater Meadow? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere elsker det, når vi finder en usædvanlig timeshare, og Canal Boat Club på Blackwater Meadow er præcis det. Denne dejlige narrowboat ligger fortøjet på en fantastisk beliggenhed i Shropshire, en del af England med en utrolig naturlig skønhed. På grænsen mellem Wales og England er mulighederne for dagsture og aftensmåltider rigelige, med masser at se og lave hver dag. De udendørs aktiviteter, der tilbydes, er også fremragende med vandre- og cykelture let fra bådens placering.

Et ophold på narrowboat giver feriegæster en chance for at sætte farten ned og tage alt, som det kommer. Livet kan ikke blive mere afslappende, end når du er på et smukt, traditionelt håndværk, der driver forbi marker og bakker og landlige pubber. Canal Boat Club på Blackwater Meadow har faciliteter til når du ikke vil vove dig langt, eller når du kommer tilbage fra en dag på tur. Der er restauranter kun få minutter fra lystbådehavnen, og tager du båden langs kanalerne vil du kunne besøge et væld af traditionelle købstæder. Canalboat Club ved Blackwater Meadow er som at gå tilbage i tiden til en enklere, mere sløv tilværelse.

Canal Boat Club på Blackwater Meadow Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Bådsejlads, Fiskeri, Tøjvask, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Dagligvarebutik (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Sø (Nærliggende), Lægetjenester (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Snackbar
Lufthavn
Birmingham International - (53 miles - 85 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag, fredag, lørdag, onsdag

Køb af Canal Boat Club på Blackwater Meadow timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Canal Boat Club på Blackwater Meadow, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Canal Boat Club på Blackwater Meadow, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Canal Boat Club ved Blackwater Meadow

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Canal Boat Club på Blackwater Meadow ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Canal Boat Club på Blackwater Meadow.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Canal Boat Club på Blackwater Meadow kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.