Billede af Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Billede af Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Billede af Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Billede af Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Billede af Club La Costa Canaltime på Sawley Marina

Adresse: CLC Canaltime på Sawley Marina, Sawley, Long Eaton, Nottingham, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.canaltime.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos CLC Canaltime i Sawley Marina? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


CLC Canaltime på Sawley Marina i Nottingham, England tjener som en enestående godbid for folk, der har haft deres udfyldning af sol, hav, sand og swimmingpool ferie. Denne gang undslippe du fra det travleste af det hele og sætter dig ud på din egen krydstogt for at krydse Trent- og Mersey-kanalen og andre lokale vandveje, fredeligt forbi broer, låse, pubber og landsbyer.

Flytning på to til tre miles i timen, oplevelsen ombord på timeshare Smalle båd af CLC Canaltime på Sawley Marina beviser fortryllende. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere finder det en fantastisk mulighed for at nyde underværkerne og den store arv i Storbritanniens største indre vandveje marina.

Designet til cruising, er bådene specielt bygget til ferie brug. Hver er lavet af dygtige lokale håndværkere ved hjælp af moderne metoder og moderne materialer. Gæsterne kan vælge mellem en eller to soveværelses smalbåde til deres bolig, hvilket kræver mindst to og tre voksne voksne til krydstogt. Start på dette eventyr og vær overrasket over det, der ligger langs de fortryllende farvande: stalde, industriarv, landstande, slotte, museer og byer. Der er noget nyt at udforske ved hvert hjørne.

Club La Costa Canaltime på Sawley Marina Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Bådsejlads, Fiskeri, Vaskeri, Restaurant, Snackbar,
Nærliggende faciliteter
Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Shoppingområde (Nærliggende),
Lufthavn
East Midlands - (10 miles - 16 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag

Køb Club La Costa Canaltime på Sawley Marina timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Canaltime på Sawley Marina, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Canaltime på Sawley Marina, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Canaltime på Sawley Marina

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Canaltime på Sawley Marina ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Canaltime på Sawley Marina.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Canaltime på Sawley Marina kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.