Foto af Cape Cod Holiday Estates
Foto af Cape Cod Holiday Estates
Foto af Cape Cod Holiday Estates
Foto af Cape Cod Holiday Estates
Foto af Cape Cod Holiday Estates

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Cape Cod Holiday Estates? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Cape Cod Holiday Estates til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Cape Cod Holiday Estates faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Whirlpool / Hot Tub
Resort faciliteter
Vaskeri, Legeplads Område, Swimmingpool (Indendørs), Tennis (Udstyr til rådighed),
Nærliggende faciliteter
Strand (3.0 miles), Bådsejlads (3.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (3.0 miles), Frisør (3.0 miles), Sø (5.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles) Medicinsk faciliteter (3.0 miles), Restaurant (3.0 miles), Shoppingområde (3.0 miles), Vandski (3.0 miles),
Lufthavn
Boston Logan International - (75 miles - 120 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Cape Cod Holiday Estates

Når du køber timeshare på ejendomme som Cape Cod Holiday Estates, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Cape Cod Holiday Estates, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Cape Cod Holiday Estates, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Cape Cod Holiday Estates

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Cape Cod Holiday Estates ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Cape Cod Holiday Estates.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Cape Cod Holiday Estates kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.