Foto af Caribbea Bay
Foto af Caribbea Bay
Foto af Caribbea Bay
Foto af Caribbea Bay
Foto af Caribbea Bay

Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Caribbea Bay? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Caribbea Bay til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Caribbea Bay Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld),
Resort faciliteter
Billeje, sejlsport, casino, børnepasning, fiskeri, sø, legeplads, restaurant, svømmebassin, telefon, vandski,
Nærliggende faciliteter
Supermarked (3.0 miles), Medicinske faciliteter (5.0 miles), Squash (5.0 miles), Tennis (5.0 miles),
Lufthavn
Kariba - (12 km - 19 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjemmefra-oplevelse i Caribbea Bay

Når du køber timeshare til ejendomme som Caribbea Bay, er du garanteret en årlig væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Caribbea Bay, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Caribbea Bay, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg i Caribbea Bay

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Caribbea Bay ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Caribbea Bay.

Alle søger Sælge timeshare brug af Caribbea Bay kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.