Foto af Carpediem Assisi Living Club
Foto af Carpediem Assisi Living Club
Foto af Carpediem Assisi Living Club
Foto af Carpediem Assisi Living Club
Foto af Carpediem Assisi Living Club

Adresse: Localita Pian Della Pieve, Assisi, (PG), ITALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.carpediemgroup.com/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Carpediem Assisi Living Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Italien: Foodies drømmedestination. Vi er alle bekendt med pizza, pasta og caprese, men de mest lækre versioner findes alle i hjemlandet af lækker middelhavs mad, Italien. Hvor en simpel sandwich eller panino er lavet med kun to ingredienser, men vil være det bedste du nogensinde har haft; hvor du kan spise gelato tre gange om dagen og aldrig have den samme smag to gange; hvor olivenolien flyder frit over store grønne salater, og hvor vinkarmen aldrig er tom. Hvis din mund vandrer ved tanken, er Carpediem Assisi Living Club stedet for dig.

Feriestedet ligger i Perugia, kendt for sin chokolade og eksempler på renæssance kunst. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker især chokoladefestivalen, der afholdes hvert år, spændende smagsløg i denne utrolige omgivelser. EN timeshare i Perugia er for dem, der nyder historie, hvor der altid er mere at lære, og for dem, der nyder at opsuge i skønheden i blid Umbrien. På Carpediem Assisi Living Club er livet sløvt og afslappet, og du vil have god tid til at spise, drikke og være glædelig med din familie og venner.

Carpediem Assisi Living Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Træningsudstyr, Spillelokale, Vaskeri, Sauna, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (19.0 miles), Golf (12.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Sø (19.0 miles), Medicinsk faciliteter (4.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Snackbar
Lufthavn
Firenze - (106 miles - 170 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Carpediem Assisi Living Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Carpediem Assisi Living Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Carpediem Assisi Living Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Carpediem Assisi Living Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Carpediem Assisi Living Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Carpediem Assisi Living Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Carpediem Assisi Living Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.