Billede af Carriage Hills Resort
Billede af Carriage Hills Resort
Billede af Carriage Hills Resort
Billede af Carriage Hills Resort
Billede af Carriage Hills Resort
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.carriagehillsresort.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Carriage Hills Resort? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere ved, at nogle gange vil du tage på ferie til utrolige steder og fortsætte med at tale engelsk. For os har Canada det hele: bjerge, strande, dyreliv, byferier og landdistrikterne undslipper. Ontario byder på det bedste af landet: store, pulserende byer, der lover eventyr, kultur og historie og ubefolkede vildmarksområder med skarp skønhed, alt indpakket i en.

A timeshare på Carriage Hills Resort er et glimrende valg for dem der ønsker at opleve alle ovenstående og mere. Disse eftertragtede lejligheder er en god base for at udforske dette område i Canada og tage en pause efter en lang dag. Den usædvanlige pool er halv indendørs og halvt udendørs, og der er også mulighed for et varmt karbad for de kølige nætter under stjernerne.

Et besøg på Carriage Hills Resort er et godt valg for hele familien, da det kan være tilgængeligt, og der er masser af aktiviteter på stedet i nærheden, herunder en skilift for at få det meste ud af det utrolige landskab. Aktive typer kan mountainbike eller ski, mens roligere individer vil være glade for at nyde en varm chokolade og basking i den fantastiske udsigt.

Carriage Hills Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), tæppe (alle enheder), opvaskemaskine (nogle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), handicappede enhed (nogle enheder), køkken (nogle enheder, ingen / fuld), mikrobølgeovn (alle enheder), Telefon (alle enheder), vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder)
Resort faciliteter
Børne s Pool, Træningsudstyr, Spillerum, Gym, Legeplads, Sauna, Squash, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (12.0 miles), Strand (12.0 miles), Bådsejlads (12.0 miles), Casino (20.0 miles), Børnepasning (3.0 miles), Konferencefaciliteter (Nærliggende), Langrend (Nærliggende), Downhill Skiing ), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (3.0 miles), Frisør (12.0 miles), Ridning (8.0 miles), Sø (12.0 miles), Live Underholdning (3.0 miles), Medicinsk faciliteter (12.0 miles ), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (12.0 miles), Skiskole (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Spa i nærheden, Tennis (3.0 miles), Vandski (12.0 miles), Windsurfing (12.0 miles) ,
Lufthavn
Toronto - (75 miles - 120 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndag

Køb Carriage Hills Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Carriage Hills Resort før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Carriage Hills Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Carriage Hills Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Carriage Hills Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Carriage Hills Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Carriage Hills Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.