Billede af Carriage Hills Resort
Billede af Carriage Hills Resort
Billede af Carriage Hills Resort
Billede af Carriage Hills Resort
Billede af Carriage Hills Resort

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.carriagehillsresort.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Carriage Hills Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere ved, at nogle gange vil du tage på ferie til utrolige steder og fortsætte med at tale engelsk. For os har Canada det hele: bjerge, strande, dyreliv, storbyferier og flugter på landet. Ontario byder på det bedste fra landet: enorme, pulserende byer, der lover eventyr, kultur og historie, og ubefolkede vidder af vildmark med skarp skønhed, alt sammen pakket ind i én.

A timeshare at Carriage Hills Resort er et fremragende valg for dem, der ønsker at opleve alt ovenstående og mere. Disse eftertragtede lejligheder er en god base, hvorfra man kan udforske dette område af Canada og tage en pause efter en lang dag. Den usædvanlige pool er halvt indendørs og halvt udendørs, og der er også mulighed for et spabad til de kølige nætter under stjernerne.

Et besøg på Carriage Hills Resort er et godt valg for hele familien, da det kan være tilgængeligt, og der er masser af aktiviteter i nærheden, herunder en skilift for at få mest muligt ud af den utrolige natur. Aktive typer kan cykle på mountainbike eller stå på ski, mens roligere personer vil være glade for at nippe til en varm chokolade og nyde den fantastiske udsigt.

Carriage Hills Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), tæppe (alle enheder), opvaskemaskine (nogle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), handicapvenlig enhed (nogle enheder), køkken (nogle enheder, ingen/fuld), mikroovn (alle enheder), Telefon (alle enheder), vaskemaskine/tørretumbler (nogle enheder)
Resort faciliteter
Børnebassin, træningsudstyr, spillehal, helseklub, legeplads, sauna, squash, swimmingpool (indendørs/udendørs), boblebad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (12.0 miles), Strand (12.0 miles), Bådsejlads (12.0 miles), Kasino (20.0 miles), Børnepasning (3.0 miles), konferencefaciliteter (i nærheden), langrend (i nærheden), alpint skiløb (i nærheden). ), Fiskeri (i nærheden), Golf (i nærheden), købmand (3.0 miles), Frisør (12.0 miles), Ridning (8.0 miles), sø (12.0 miles), Live underholdning (3.0 miles), medicinske faciliteter (12.0 miles) ), Restaurant (i nærheden), Shoppingområde (12.0 miles), Skiskole (i nærheden), Snackbar (i nærheden), Spa (Nærliggende), Tennis (3.0 miles), Vandski (12.0 miles), Windsurfing (12.0 miles) ,
Lufthavn
Toronto - (75 miles - 120 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndag

Køb af timeshare i Carriage Hills Resort

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Carriage Hills Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Carriage Hills Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Carriage Hills Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Carriage Hills Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Carriage Hills Resort.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Carriage Hills Resort kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.