Foto af The Carrick i Cameron House på Loch Lomond
Foto af The Carrick i Cameron House på Loch Lomond
Foto af The Carrick i Cameron House på Loch Lomond
Foto af The Carrick i Cameron House på Loch Lomond
Foto af The Carrick i Cameron House på Loch Lomond

Adresse: The Carrick, på Loch Lomond, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på The Carrick at Cameron House på Loch Lomond


Carrick at Cameron House på Loch Lomond ligger kun to miles nord for Cameron House Hotel på den fredelige vestlige bred af Loch Lomond kun 25 miles syd for Glasgow, Skotland. Timeshare der tilbydes på feriestedet består af en blanding af to, tre og fire soveværelser frilagte lodge, alle møbleret og udstyret til en høj standard. Lodges tilbyder panoramaudsigt over Loch Lomond og den omkringliggende bjergskråning og tilbyder også et golfkompleks i hele sæsonen 27-hul. Spabadet er en af ​​de bedste, hvis ikke de bedste kurbade i Skotland, og naturreservatet har aktiviteter som lerduveskytning, ponyridning, vandflyvningsture, tennistyrede kanoture, vandreture, bueskydning, fiskeri og mange flere muligheder for at Vælg imellem.

Golfkomplekset består af to kurser; The Carrick og The Wee Demon. Carrick består af 18 huller med udsigt over det skotske højland og lavlandet med Ben Lomond i nord og Loch Lomond mod vest. Wee Demon har ni huller, der involverer en blanding af sandfælder og vandfarer for at teste dine færdigheder fuldt ud. På The Carrick finder du The Highland Laddie, der tilbyder skotske tærter, friske supper og drinks til at bære dig gennem din runde.

Udvej tilbyder en række restauranter, klubhus og en bar, herunder Martin Wishart Michelin-stjernede restaurant, der efterlader masser at se og gøre mens du besøger The Carrick på Cameron House. Uanset om det er en afslappende ferie for dig og din familie, en romantisk ferie eller bare en chance for at drage fordel af golf på dette timeshare udvej.

Køb The Carrick i Cameron House på Loch Lomond timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Carrick i Cameron House på Loch Lomond, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Carrick på Cameron House på Loch Lomond, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Carrick i Cameron House på Loch Lomond

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Carrick i Cameron House på Loch Lomond ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Carrick i Cameron House på Loch Lomond.

Alle søger Sælge timeshare brug af The Carrick på Cameron House på Loch Lomond kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.