Billede af Casa Grande Vista Pacifico
Billede af Casa Grande Vista Pacifico
Billede af Casa Grande Vista Pacifico
Billede af Casa Grande Vista Pacifico
Billede af Casa Grande Vista Pacifico

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Casa Grande Vista Pacifico? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Casa Grande Vista Pacifico til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Casa Grande Vista Pacifico faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Auto udlejning, Strand, Sejlads, Børnepasning, børnebassin, Konferencefaciliteter, træningsudstyr, Supermarked, Vaskeri (Udstyr til rådighed), Lift / elevator, Levende underholdning, medicinske faciliteter, Legeplads, Restaurant, Sauna (Udstyr til rådighed), Dykning (Udstyr til rådighed), Snackbar, Spa (Udstyr til rådighed), svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Golf (4.0 miles),
Lufthavn
Puerto Vallarta International - (10 miles - 16 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Casa Grande Vista Pacifico

Når du køber timeshare på egenskaber såsom Casa Grande Vista Pacifico, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Casa Grande Vista Pacifico, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Casa Grande Vista Pacifico, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Casa Grande Vista Pacifico

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Casa Grande Vista Pacifico ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på DVB-T og satellit-tv på toppen kanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Casa Grande Vista Pacifico.

Alle søger Sælge timeshare hjælp Casa Grande Vista Pacifico kan være i sikker forvisning om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trust konto administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.