Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Benal Beach
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Benal Beach
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Benal Beach
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Benal Beach
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Benal Beach

Adresse: CLC Benal Beach, Avda. del Parque nº1, Edificio Benal Beach, 29630 Benalmádena Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Fractional Ownership at Benal Beach? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

Med sin evne til at tilbyde noget for alle, Fraktioneret ejerskab Med Club La Costa i Benal Beach ville være en klog overvejelse. Beliggende i den kendte udvej byen Benalmadena, Spanien, Ejendommen nyder godt af godt vejr for den bedste del af året, hvilket betyder at selv i lavsæsonen, er du sandsynligvis stadig i stand til at arbejde på en solbrun! Det fantasifulde design og anlagte haver er to aspekter af denne smukke ejendom, som vores kunder ofte taler om højt, og lejlighederne er indrettet til en høj standard i neutrale farver med farverige accenter. Nyd den smukke udsigt fra din rummelige balkon, mens du nyder et hjemmelavet måltid lavet i komforten af ​​dit fuldt udstyret køkken, og ophold uden for de spektakulære solnedgange, før du krøller op i stuen med en film.

Hvis du holder aktiv, er din stil mere, er resortet vært for fem puljer, alle med vandrutschebaner, der passer til både børn og voksne. Tag en tur til forlystelsesparken Tivoli World eller se vandudstillingerne på Selwo Marina, og mange fantastiske strande ligger i nærheden, hvis det åbne hav ringer til dig. Rejse og fritid gruppe Er stolt af at tilbyde til videresalg Fraktioneret ejerskab Med Club La Costa ved Benal Beach.

Køb Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Benal Beach timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fractional Ownership Benal Beach, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Benal Beach, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa brøkdelings ejerskab Benal Beach

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa fraktioneret ejerskab Benal Beach ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Benal Beach.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Benal Beach kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.