Foto af Club Absolute
Foto af Club Absolute
Foto af Club Absolute
Foto af Club Absolute
Foto af Club Absolute

Adresse: Club Absolute, Patong Beach, Kathu, 83150, Phuket, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubabsolute.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club Absolute


En del af absolutte destinationer, Absolute Vacation Club tilbyder medlemmer adgang til deres prisvindende feriesteder i Costa del Sol eller Algarve i Portugal, Florida, USA, Sydafrika, Koh Samui eller Phuket, Thailand, eller ned under i Gold Coast eller Perth, Australien eller Queenstown i New Zealand. Når man vælger ferieejendom gennem Absolute Vacation Club, får medlemmerne ro i sindet, at deres feriebehov skal passe på som deres feriegebyrer betales på forhånd, mens de får adgang til absolutte rejsemål, der vokser udvejssamling.

Absolute Vacation Club medlemskab giver medlemmer adgang til en række feriesteder i eftertragtede steder gennem både absolutte rejsemål række resorts i Thailand fundet i Phuket, Pattaya og Koh Samui. Alternativt kan medlemmerne udnytte deres udvekslingspartnerskab med Interval International, hvilket giver adgang til 2,500 resorts i over 75 lande.

Absolutte destinationer giver god kundeservice, værdi for pengene og en følelse af kvalitet ved deres grundlæggende overbevisning med det enkle mål at tilbyde deres kunder en fantastisk ferieoplevelse. Giver medlemmets adgang til absolutte destinationer omhyggeligt udvalgt portefølje af strand- og kursted Rejse og fritid gruppe tro Absolute Vacation Club virkelig forsøger at tilbyde deres kunder en luksuriøs ferieoplevelse med funktioner som private pool villaer, strand retreats og boutique resorts de virkelig forsøger at tilbyde noget at suite alle smag gør for en virkelig vidunderlig ferie oplevelse.

Absolut World Map

Buying Club Absolut timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Absolut før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Absolute, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club Absolute

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Absolut ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Absolute.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Absolute kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.