Billede af Club Bena Vista
Billede af Club Bena Vista
Billede af Club Bena Vista
Billede af Club Bena Vista
Billede af Club Bena Vista

Adresse: Calle del Azahar, Urb El Paraiso, CC Benavista Ctra. N340, KM 167, Estepona, 29688 Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.wimpen.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club Bena Vista


Costa del Sol er stedet at gå, hvis du kan lide solskin, lange strækninger af sandstrande, og dage tilbragte meget lidt med dine kære. Spanien er et godt valg til ferier fra Det Forenede Kongerige, da den er tilgængelig og tilbyder lækker mad, tørstende forfriskning og utroligt natur, og Wimpen Club Bena Vista er et godt valg til en base for at udforske området.

Fra en række fiskerihavne er området nu et paradis for turister, der tilbyder vandreture i El Torcal Natural Park og nem adgang til Bioparc Fuengirola, der kaldes 'den bedste by zoo' af tidligere rejsende. For yngre besøgende er der også Aqualand Torremolinos i nærheden. Disse er en god mulighed for dage ud før du går tilbage til poolen på stedet for en køling dukkert.

Wimpen Club Bena Vista tilbyder aftenunderholdning, herunder grill og temakvelder, der sikrer en sjov aften for alle. Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere nyder især ABBA temakvelder, hvor vi opfordres til at føle sig som Dancing Queens! EN timeshare På Costa Del Sol er et must for enhver, der nyder variation og afslapning, og chancen for at nyde selskabet med familie og venner på ferie.

Club Bena Vista faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (nogle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), køkken (alle enheder, fuld), mikrobølgeovn (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (5.0 miles), Golf (Nærliggende), Hundeklub (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing ,
Lufthavn
Malaga - (47 miles - 75 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, lørdag

Køber Club Bena Vista timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Bena Vista før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club Bena Vista, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club Bena Vista

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Bena Vista ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club Bena Vista.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Bena Vista kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.