Billede af Costa Sal
Billede af Costa Sal
Billede af Costa Sal
Billede af Costa Sal
Billede af Costa Sal

Adresse: Costa Sal Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Calle Agonal 6, Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.costasal.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Costa Sal? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Beliggende i det populære feriemål Matagorda i Puerto Del Carmen, Lanzarote du vil finde Club Costa Sal. Denne prisvindende timeshare resort ligger blandt 13 hektar frodige haver med en bred vifte af onsite faciliteter, herunder et supermarked, tennisbane, legeplads og to pool områder med både voksne og børnebassiner. Rejse og fritid gruppe tro på onsite bar og restaurant bemandet med engelske og irske arbejdere tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad er en sand bonus.

Denne timeshare udvej tilbyder en blanding af studio, et soveværelse og to værelses lejligheder. Der er også en række bungalows og villaer på tilbud. Alle boliger tilbyder alle de faciliteter, du ville forvente af en udvej af denne kaliber, såsom satellit-tv, telefon, Wi-Fi, aircondition og et tekøkken med større egenskaber, der tilbyder et fuldt udstyret køkken.

Club Costa Sal ligger kun 10 minutter fra Arrecife lufthavn i et helt område af Matagorda, kun 4 minutters gang fra lokale barer, restauranter, supermarkeder og en hvid sandstrand med fodgængerpromenade. Der er også en busforbindelse kun 50 meter væk med en timeservice til Puerto de Carmen, Arrecife, Playa Honda og Costa Tequise.

Køber Costa Sal timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Costa Sal før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Costa Sal, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Costa Sal

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Costa Sal ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Costa Sal.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Costa Sal kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.