Billede af Club Exploria
Billede af Club Exploria
Billede af Club Exploria
Billede af Club Exploria
Billede af Club Exploria

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubexploria.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Club Exploria? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare ejerskab på Club Exploria giver dig mere fleksibilitet i dit medlemskab. Medlemmer er forsynet med Exploria Points (også kendt som EXPOs), som fungerer på samme måde som andre typer point-baserede ejerskaber.

Ejere bruger deres point til at reservere feriestedet, beliggenhed, tid på året, enhedsstørrelse, opholdets længde og ankomst-/afrejsedage. Disse har alle forskellige pointværdier, som vil påvirke, hvor mange point du bruger hvert år.

Ejere har også mulighed for at booke, banke og leje deres EXPO'er, hvilket hjælper med at forlænge en reservation. Ferier kan justeres efterhånden som du rejser, da der ikke er nogen transaktionsgebyrer.

Der er fire medlemsniveauer: Bronze, Sølv, Guld eller Platin (afhængigt af dit antal point). Jo højere dit ejerskabsniveau er, jo flere tjenester og frynsegoder er tilgængelige.

 • Bronze: 360 EXPOs eller mindre
 • Sølv: 361-720 EXPOs
 • Guld: 721-1,080 EXPOs
 • Platin: 1,081+ EXPO'er
 • Club Exploria-medlemmer har også adgang til Club Exploria Marketplace. Dette tilbyder eksklusive priser på forskellige resorts rundt om i verden. Der er også andre rejsetilbud og tjenester såsom udlejningsbiler, fly, forlystelsesparkbilletter, attraktionsbilletter, aktiviteter, udflugter, shopping, krydstogter og mere.

  Køber Club Exploria timeshare

  Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lej Club Exploria før du køber

  Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club Exploria, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

  Salg og videresalg hos Club Exploria

  Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Exploria ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club Exploria.

  Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Exploria kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

  For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.