Billede af Club La Costa Fractional Marina Park
Billede af Club La Costa Fractional Marina Park
Billede af Club La Costa Fractional Marina Park
Billede af Club La Costa Fractional Marina Park
Billede af Club La Costa Fractional Marina Park

Adresse: CLC Marina Park, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clcworld.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Club La Costa Fractional Marina Park? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

Uanset om du køber uden for skoleferier for en fredelig ferie eller i højsæsonen for en spændende og spændende atmosfære, Fraktioneret ejerskab med Club La Costa Marina Park er noget helt særligt. Beliggende nær Fuengirola, Spanien, Udvej tilbyder en endeløs mængde aktiviteter, der passer til alle aldre, hvilket betyder at ingen i din fest vil finde sig i en løs ende - selvom du bare slapper af på en af ​​de mange solseng ved poolen! Uanset hvad du foretrækker at gøre på ferie, kan både beliggenheden og udvej helt imødekomme. Din bløde lejlighed vil indeholde enten et delvis eller fuldt udstyret køkken, hvilket sikrer, at hvis du gerne vil tilbringe en hyggelig nat indendørs med et hjemmelavet måltid, er alt til hånden.

Nyd solen i løbet af dagen og det spændende humør om aftenen ved at gå ud til en af ​​de mange gode barer eller restauranter i det omkringliggende område. Nyd udsigten over det mousserende Middelhavet og de majestætiske Sierra Nevada-bjerge lige fra din altan eller terrasse. Slap af med onsite faciliteter som boblebad og opvarmet pool. Rejse og fritid gruppe præsenterer Club La Costa Marina Park: Fraktioneret ejerskab At nyde og huske.

Køber Club La Costa Fractional Marina Park timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fractional Marina Park før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Fractional Marina Park, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fractional Marina Park

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Fractional Marina Park ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Fractional Marina Park.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Club La Costa Fractional Marina Park kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.