Billede af Club La Costa Fractional Sunningdale Village
Billede af Club La Costa Fractional Sunningdale Village
Billede af Club La Costa Fractional Sunningdale Village
Billede af Club La Costa Fractional Sunningdale Village
Billede af Club La Costa Fractional Sunningdale Village

Adresse: Sunningdale Village på Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

En anden juvel i Club La Costa-kronen, Sunningdale Village er både et stimulerende og afslappende feriested for den kræsne timeshare or Fraktioneret ejerskab køber. Beliggende på den spændende ø Tenerife, Spanien, dette feriested er en ideel pasform for alle - uanset om du bare ønsker at være væk fra dine dage ved poolen eller udforske de smukke omgivende områder.

Besøg Los Abrigos, en malerisk fiskerby, der byder på utrolige seafood restauranter; Playa de las Americas, hvor du ikke finder nogen ende på festmuligheder; Eller endda Tiede National Park med sit berømte månelandskab.

Hvis du er et hjemmemenneske selv på ferie, tilbyder resortet meget i form af underholdning på resortet, arrangeret af dets helt eget Team Marina. Den store udendørs pool har sin egen snackbar til måltider ved poolen, og børn vil nyde den fuldt administrerede børneklub og børnepool. Køb dagligvarer fra butikken på stedet, og nyd nogle kulinariske lækkerier i dit køkken, og nyd udsigten ud over La Gomera fra din balkon, mens du spiser i komfort. Til alt hvad du kan ønske dig timeshare or Fraktioneret ejerskab og mere, Rejse og fritid gruppe præsenterer til videresalg Club La Costa i Sunningdale Village.

Køber Club La Costa Fractional Sunningdale Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fractional Sunningdale Village før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Fractional Sunningdale Village, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club La Costa Fractional Sunningdale Village

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Fractional Sunningdale Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Fractional Sunningdale Village.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Fractional Sunningdale Village kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.