Billede af Club La Costa Marina del Sol
Billede af Club La Costa Marina del Sol
Billede af Club La Costa Marina del Sol
Billede af Club La Costa Marina del Sol
Billede af Club La Costa Marina del Sol

Adresse: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club La Costa Marina Del Sol


En destination året rundt som Costa del Sol, Spanien, Giver alle feriegæster mulighed for at flygte til sol, hav og sand, når stresset i dagligdagen og det dårlige vejr bliver for meget, hvilket gør timeshare or Fraktioneret ejerskab her en ideel ferieinvestering. Club La Costa Marina del Sol tilbyder mere end blot adgang til de mange nærliggende strande - du vil aldrig kede dig med den brede vifte af faciliteter og aktiviteter, hverken i eller i kort afstand fra resortet. Dens unikke layout betyder, at du selv i højsæsonen kan slappe af i fred. Indkvarteringen byder på en række studie-, et- og toværelseslejligheder, som giver dig fleksibiliteten til at beslutte præcis, hvad du har brug for, mens du er væk.

På resortet venter dig tre puljer, et væld af restauranter og snackbarer - der spænder fra familievirksomheder til hyggelige kroge, der er forbeholdt par - og et underholdningsprogram med forskellige shows og børneklub hele dagen. Nyd at vågne op til solopgangen, en dag med at arbejde på din tan eller udforske det velhavende lokale område og derefter nippe til cocktails, når solen går ned. Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare og Fraktioneret ejerskab til videresalg med Club La Costa Marina del Sol.

Club La Costa Marina del Sol faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Spillehal, Supermarked, Ridning, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Motion Udstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vandski (2.0 miles), Wind Surfing (2.0 miles)
Lufthavn
Malaga - (17 miles - 27 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køber Club La Costa Marina del Sol timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Marina del Sol før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Marina del Sol, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club La Costa Marina del Sol

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Marina del Sol ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Marina del Sol.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Marina del Sol kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.