Billede af Club La Costa Points (Options)
Billede af Club La Costa Points (Options)
Billede af Club La Costa Points (Options)
Billede af Club La Costa Points (Options)
Billede af Club La Costa Points (Options)

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Points (Options)? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


At købe Club La Costa Points (Options) er en nem proces for folk, der er i tvivl om timeshare. Men det bedste ved timeshare-pointsystemet er, at du kan få det bedste ud af dit ejerskab. Når du har købt dine Club La Costa Points (Options), vil du være i stand til at holde ferie på førsteklasses hoteller og resorts eller endda tilbringe uger i forskellige resorts i længere perioder.

Club La Costa-destinationer er ikke begrænsede timeshare-resorts på landområder. Du kan også tilbringe en ferieferie på en yacht og rejse gennem hemmelige bugter, besøge koralrev og rejse til steder, som du altid drømmer om. Du kan købe eksklusive timeshare-point og tilbringe en unik ferieoplevelse på enhver af Club La Costas. Resorter i Spanien, Storbritannien og Tenerife har over 1,500 boligenheder, lejligheder, hytter og hotelværelser, der kan definere en enestående ferieoplevelse.

Privat køb af Club La Costa Points (Optioner) giver dig mulighed for at købe et timeshare-ejerskab til en stærkt reduceret pris. Dette betyder, at dit ophold i enhver af Club La Costas ikke bare vil være behageligt, men også hjælpe dig med at opnå besparelser. Club La Costa mener, at det at levere det højest mulige timeshare-ejerskab til forskellige destinationer over hele verden er standarden for kundeservice af høj kvalitet.

At købe og sælge Club La Costa Points (Options) er ekstremt nemt. Det betyder, at du nemt kan købe ejerskab og tilbringe uger på avancerede feriedestinationer rundt om i verden uden at stresse din økonomi.

Køb af Club La Costa Points (Options) timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Points (Optioner), før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Points (Options), hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club La Costa Points (Options)

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Points (Options) ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Points (Options).

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Club La Costa Points (Options) kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.